Let’s dance on the table!

God morgen, og velkommen søndag! Det ble ikke et minutt til overs i går, og dermed fikk jeg meg en totalt pc-fri lørdag! For noen år siden ville det ha vært katastrofe, men i går satte jeg faktisk ordentlig pris på disse bloggfri timene. Jeg var ute og fartet hele morgenen, og da klokken slo 17.00 kastet jeg meg i dusjen for å gjøre meg klar til ukens andre bursdagsfeiring! Denne gang var det vår kjære Karen som skulle feires med en real hagefest utenfor den digre villaen hun er så heldig å få bo i. For en kveld! Disse jentekveldene er som terapi for kropp og sjel. I går ble det grilling og spising av en masse god mat, skåling, dansing og skravling til sent på natt da noen valgte å dra på byen, mens andre (kjedelige meg) valgte å finne den gode sengen.

Noe av det jeg måtte ordne på morgenkvisten var gaven til Karen! Andrea og jeg bestemte oss for at vi hadde lyst til å gi henne en liten opplevelse eller noe morsomt som vi alle kunne finne på sammen, så da endte vi opp med et 3 timers SUP kurs (stand up padle) like utenfor Kristiansands bystrand! Gjett om det skal bli kos å stå og padle rundt Odderøya med de aller beste en varm sommerdag. <3 Karen velger dag og vi stiller opp!

Til tross for at jeg dro hjem i stedet for å ta dansen videre på byen, kjennes kroppen enda litt sliten. Derfor tenkte jeg å starte dagen med å snurre noen episoder av “Orange is the new black”. Jeg ser jo ikke på tvserier, men denne har jeg hørt så vanvittig mye om at jeg bare blir nødt til å gi den en sjanse. <3 Solen skinner og gradstokken viser allerede 16 grader, så så fort formen kommer seg tar jeg med hundene ut i hagen noen timer. Ville bare ønske dere en deilig søndag og dele et fint lite bildedryss fra den morsomme lørdagskvelden!

Vi skrives igjen om litt vet dere! <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg