Helg med god samvittighet

Leiligheten er nyvasket, kjøleskapet fylt opp og ukens PT time vel gjennomført. Jeg sier bare GOD HELG! For en følelse. Nå mangler bare bloggoppdateringene så er alt perfekt. Jeg skulle jo helt klart ha forhåndsskrevet noe som kunne ha blitt publisert til morgenen i dag, men men. Dere får heller lese litt ekstra blogg på kveldstid! Ukens middagsoppskrift kommer nemlig også litt senere. Jeg har handlet inn til en ordentlig sunn og frisk sommermiddag, så om resultatet blir som jeg ønsker, kommer oppskriften i kveld!

Men først til dagens PT time, som var rimelig fantastisk. FOR ET VÆR! Det var “bare” 15 grader, men selv da sola gjemte seg bak skyene var det varmt nok til å traske rundt i bare shorts og singlet. Juni altså.. <3 I love you! I slikt vær må bildene selvsagt knipses utendørs, så Sindre samtidig kan få jobbet litt med brunfargen..

Sindre: Jeg er så latterlig bleik!!

Meg: Nei, nå må du gi deg.

Sindre: Jeg kunne like godt vært en død mann!!

Hahaha, jeg dæver jo hver eneste gang han åpner munnen. Eller, han behøver ikke engang å si noe. Et blikk er alt som skal til før jeg vrenger meg i latter. Ah, nei alle skulle fått smake på stemningen i crossfitgarasjen. Den er magisk! Energien og engasjementet til disse guttene er bare helt fantastisk. Akkurat nå om dagen tror jeg faktisk den er i ferd med å nå nye høyder, for 1 august stenger de ned i Narviga og åpner et nytt 500 kvadrats lokale midt i Kristiansand by! Faktisk nærmest PÅ bystranda! Himmel og hav, så bra det kommer til å bli. Tidenes guttedrøm har endelig gått i oppfyllelse, og Det.Er.Så.Fortjent. For noen flinke mannfolk!

Før jeg starter på middagen.. Her kommer oppskriften på dagens økt sammen med Sindre! Kanskje dere vil prøve dere på den selv? Den tar 18 minutt og føles SUPERDIGG! Vel, ihvertfall etterpå. Jeg brukte ca et og et halvt minutt på èn runde og kjørte derfor til sammen 28 repetisjoner mellom hver pause.

AMRAP

3 minutt med 8 clean and jerk og 8 burpees

3 minutt pause

3 minutt med 8 thrusters og 8 burpees

3 minutt pause

3 minutt med 8 snatch og 8 burpees

3 minutt pause

3 minutt med 8 toes to bar og 8 burpees

Lykke til! Og ikke glem å følge Sindre på Snap!

Mannen er genial.. Crossfitpappa heter han der.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg