Junineglene er i boks!

Neglbehandlingen er sponset

Hei igjen, og god kveld! Jeg startet denne torsdagen med frokost på Joe & The Juice, 25  minutt i solariumet, og 40 minutt på kontoret til Geir. Denne gang klarte jeg til og med å være snill med den stakkars mannen. 40 kjeftefrie minutter fikk han! Hehe. Jeg glemte både utlegg og bankbrikker hjemme, så vi fikk ikke gjort stort annet enn å skravle, og ta noen telefoner. Jeg får heller dra tilbake neste tirsdag igjen. Får jo aldri nok av Geir!

Nye gelènegler har jeg også fått ordnet meg! Det gjorde jeg riktignok i går, men ettersom jeg først hadde fotografhjelp i dag, deler jeg noen bloggbilder av dem med dere nå. Tenkte jeg skulle være litt gal og gå for knallblå nå som vi er i juni måned! Mangler bare sommerbrune fingre nå, så er jeg der. Hihi <3 Det er som alltid Anita fra Auds Minste som har lagt neglene mine, og jeg kunne som vanlig ikke vært mer happy!

Nå har finstasen blitt erstattet med pysj, tøfler og tutt på hodet. Jeg tenker nemlig å ta ukens store rengjøring så fort dere er oppdatert. Jeg hater å vaske på alle andre dager enn mandag, fredag og søndag, men i dag trengs det enkelt og greit bare! Så da setter jeg på litt ordentlig gladmusikk og gjør det beste ut av det. Kanskje finner jeg til og med ut at jeg liker å vaske på torsdager og? <3

Dere kan booke negltime hos Anita på: 38024700

Ønsker dere en finfin kveld! Vi sees igjen i morgen <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg