Årets idè – Dipp til kjeks!

Noen gang lurt på hvilken type snacks som er den mest usunne av de alle? Her har dere svaret! Salte Ritzkjeks dyppet i blandingen av smeltet sjokolade
og grillet marshmallows.. Hehehe kjente kiloen la seg bare av å skrive det. Neida, har man lyst så har man lov.. Vel, så lenge man ikke har lyst hver eneste dag hele året da. Hihi! Dette innlegget tok litt lengre tid å lage enn planlagt. Jeg klarte nemlig å svi marshmallowsene så til de grader på første forsøk. Ikke vet jeg hva jeg tenkte med, men jeg satte ovnen på 275 grader (varmluft + grilling), og etter tre minutt bare O-S-T-E stua av svidd marshmallows.. Sjokoladen og marshmallowsene var ca like sorte, og det hele måtte bare gå rett i søpla. SÅ var det bare å tusle tilbake til butikken for å kjøpe nye ingredienser til et nytt forsøk. -Som heldigvis gikk en heeel del bedre. Nomnomnom så digg det ble!

Jeg elsker kombinasjonen av salt og søtt når jeg skal ha meg noe snacks om kvelden. Salt til sjokolade er kanskje noe av det beste som er! Er dere ikke enige? Får dere lyst til å prøve dere på denne lille oppskriften så vil jeg anbefale å bruke nettopp Ritz som dyppe-kjeks. Ellers tipper jeg det blir alt for søtt. <3

Idèen til denne snacks-oppskriften fant jeg på facebook da jeg skrollet meg gjennom forsideveggen til morgenen i dag. Dere finner en liten videosnutt med fremgangsmåte på Buzzfeed sin facebookside HER. Bare ikke gjør samme feil som meg å skru ovnen på maks ettersom videoen viser 400 grader. Hehe!

Du trenger: 1. 1 pose marshmallows 2. 200g melkesjokolade 3. Ritz kjeks

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 125 grader.

2. Dekk en ildfast form med melkesjokoladen brukket opp i biter.

3. Legg marshmallowsene over sjokoladen igjen og sett formen midt i ovnen.

4. La stå til du ser at marshmallowsene er blitt myke. Skru så ovnen på “grill” i 1-2 minutt bare for å få litt farge på toppen. Finn frem Ritz-boksen og dypp den salte kjeksen i den søte, varme, sammensmeltede blandingen. He-rre-gud, så godt!

Bare et lite tips til dere som ikke stresser med bikinisesongen!

Hihi, nå lukter det grillede marshmallows i hele nabolaget her. <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg