og grillet marshmallows.. Hehehe kjente kiloen la seg bare av å skrive det. Neida, har man lyst så har man lov.. Vel, så lenge man ikke har lyst hver eneste dag hele året da. Hihi! Dette innlegget tok litt lengre tid å lage enn planlagt. Jeg klarte nemlig å svi marshmallowsene så til de grader på første forsøk. Ikke vet jeg hva jeg tenkte med, men jeg satte ovnen på 275 grader (varmluft + grilling), og etter tre minutt bare O-S-T-E stua av svidd marshmallows.. Sjokoladen og marshmallowsene var ca like sorte, og det hele måtte bare gå rett i søpla. SÅ var det bare å tusle tilbake til butikken for å kjøpe nye ingredienser til et nytt forsøk. -Som heldigvis gikk en heeel del bedre. Nomnomnom så digg det ble!
Idèen til denne snacks-oppskriften fant jeg på facebook da jeg skrollet meg gjennom forsideveggen til morgenen i dag. Dere finner en liten videosnutt med fremgangsmåte på Buzzfeed sin facebookside HER. Bare ikke gjør samme feil som meg å skru ovnen på maks ettersom videoen viser 400 grader. Hehe!
1. Sett ovnen på 125 grader.
2. Dekk en ildfast form med melkesjokoladen brukket opp i biter.
3. Legg marshmallowsene over sjokoladen igjen og sett formen midt i ovnen.
4. La stå til du ser at marshmallowsene er blitt myke. Skru så ovnen på “grill” i 1-2 minutt bare for å få litt farge på toppen. Finn frem Ritz-boksen og dypp den salte kjeksen i den søte, varme, sammensmeltede blandingen. He-rre-gud, så godt!
Hihi, nå lukter det grillede marshmallows i hele nabolaget her. <3