Yesterday’s behind the scenes

Ååå hvor skal jeg begynne? Jeg vet ikke om dere har savnet meg det siste døgnet, men jeg har ihvertfall savnet dere! For at vi skulle få alle prosjekter unnagjort på en og samme dag i går, holdt vi på med både filming og bildeknipsing fra tidlig om morgenen til sene kvelden. Jeg fikk ikke satt meg på toget før klokken slo 22.25, og først 04.00 var jeg hjemme i Kristiansand. Puh!
Litt trøtt da alarmen ringte 07.40 for negltimen min i dag, men hallo i luken. Det har vært så verdt det! Herregud så gøy jeg har hatt det! Jeg kunne gjentatt gårsdagen når som helst, for himmel så fine mennesker jeg fikk jobbe med. Heldige meg. <3

Jeg fikk akkurat tilsendt litt behind the scenes bilder fra gårsdagens siste filmprosjekt, så jeg tenkte jeg kunne starte med å dele noen av dem! Det er kanskje ikke så vanskelig å gjette at denne videoen er i samarbeid med Dorco Shai? Min rosa, lille bestevenn! Vi startet filmingen på Steen og Strøm shoppingsenter, og dro deretter videre til en leilighet på Solli for filming av badescener, og wait for it… Marthes monolog. Huff, denne gang klarte jeg altså ikke å lure meg unna pratingen! Hehe. Jeg grudde meg selvfølgelig noe aldeles til denne delen av dagen, men heldige meg fikk utdelt det snilleste filmcrewet på jord. Aldri sett maken til forståelse og tålmodighet. <3 Jeg kunne ikke følt meg mer trygg, og nettopp derfor tror jeg resultatet blir superbra!

Gleder meg faktisk en hau til å dele både video og bilder med dere <3 Jeg fikk ikke tid til å oppdatere dere med noe som helst i går, men jeg ga prosjektleder “Christina” ny stilling som snapassistent, så dere som følger meg på snap, fikk ihvertfall en smakebit på hva jeg drev med. Hihi. <3 Håper det står bra til med dere alle.

Jeg skulle egentlig ha vært på PT time jeg nå, men den er jeg rimelig takknemlig for at vi har flyttet til fredag. Nå er det på tide å la hode få en time på puta, før jeg starter på neste post. <3 Ah, det er deilig å være tilbake foran pcen igjen! Ønsker dere en nydelig onsdag, så skrives vi igjen om ikke så lenge.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg