Uken som gikk..

Ukens høydepunkt… Jeg har hatt så mange fine dager denne uken, men gårsdagen var kanskje ekstra spesiell. Daniel kom og hentet meg rundt halv åtte i går kveld og kjørte oss hjem til han, hvor elgen allerede sto klar i ovnen. Alt vi behøvde å gjøre var å stelle i stand litt tilbehør sammen, og med musikk på radioen og rødvin i glasset var det bare alt for hyggelig. Resultatet av middagen ser dere under her. Hvis ikke vi er et dream team så vet ikke jeg! En vinflaske ble til to, og ved spisebordet ble vi sittende i hele fem timer og bare skravle om alt mellom himmel og jord. Beste lørdagskvelden på lenge. Altså bare se hvor kjekk han er da!

Ikke bare bare å være bloggkjæreste..

Meg: Du må smile!

Daniel: Nei, jeg har jo rødvinstenner?

Meg: Men, leserne kommer til å tro du er sint!

Ukens latter… Det må være lunchdaten jeg hadde med Cathrine på fredag. Hun har virkelig alltid noen hysterisk morsomme historier å komme med når vi ikke har sett hverandre på flere uker, og jeg blir bare sittende og skike av latter. Jeg ler så jeg griner av den jenta og alt det rare hun finner på. <3

Ukens nedtur… Arh.. Det eneste negative jeg kan si om denne uken er de dårlige søvnrutinene som har fulgt med den. Jeg har hatt en tendens til å legge meg i to tiden om natten, og når alarmen da står på 07.00 morgenen etter, gjør det bare så unødvendig vondt! Skjerpings Marthe. Nok søvn er så viktig <3

Ukens serie… Daniel og jeg har akkurat oppdaget en serie på Netflix! “Chef’s table” heter den, og består av 6(?) episoder om jeg husker riktig. Det høres kanskje kjedelig ut når jeg sier at den dreier seg om matlaging og historien bak seks av verdens beste restauranter, men å se måten de forskjellige kokkene jobber og tenker på, er bare helt utrolig fascinerende. Disse episodene blir man mildt sagt sulten av å se på..

Ukens cravings… Den har jeg allerede avslørt, men jeg kan godt si det igjen. Ost og kjeks! Flere av dere tipset meg om å ha en god marmelade over osten igjen, så det skal jeg definitivt teste neste gang jeg kjører ostekveld!

Ukens mål… Ukens mål var definitivt å bli litt sunnere! Trene mer og velge frukt og grønt fremfor sjokolade og chips mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Målet var fire gode treningsøkter, og det har jeg hatt, men om jeg har spist så fryktelig sunt vet jeg ikke akkurat om jeg vil skrive under på. Jeg har vært på restaurant og bestilt sjokoladefondant, creme brulè og is, jeg har drukket rødvin og spist en hau av ost og kjeks! Hehe, jaja det har ihvertfall vært en lykkelig uke. <3 Det er det aller viktigste. Håper dere har hatt det samme!

Nå får jeg Kristinemor på besøk jeg!

Ha en fin søndag, så sees vi litt senere igjen <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg