Cheese table for two


Ser ikke dette deilig ut så vet ikke jeg! Jeg har forspist meg noe fullstendig på ost og kjeks det siste døgnet. Himmel og hav! Ingen tvil om hva som skal stå under “cravings” til søndagens “uken som gikk” innlegg ihvertfall. Jeg har jo på ingen måte peiling på ost, men jeg tok meg likevel friheten til å gå løs på Icas osteavdeling i går formiddag. Både krydderost, hvitløksost, urteost, morellost, og brieost fikk bli med hjem, og alt falt i smak! Kanskje jeg til neste gang er blitt så voksen at jeg prøver meg på muggosten også. Heh!

Jeg kjøpte det egentlig inn til gårsdagens klissekveld med Daniel, men ettersom det var så mye igjen til morgenen i dag, inviterte jeg like godt bestis over på litt reste-lunch! Det var ingen dum idè <3 Er ikke dette egentlig et genialt alternativ til kveldssnacks i hverdagen? Det ser jo så lekkert ut når man serverer det på en “ostefjøl” med litt druer og oppkuttet paprika til! Ah, nei dette kunne jeg ha trykket i meg hele dagen lang.

Meeen det skal jeg altså ikke, for nå har jeg allerede byttet ut blomsterkjolen med treningstightsen. Vi har faktisk ikke fått særlig til finvær her i dag, men etter et tonn kjeks tror jeg en løpetur i duskregnet vil smake minst like godt. <3 Ønsker dere en veldig fin torsdag videre! Så skrives vi nok igjen om noen timer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg