It’s Just Me Against Myself


Her kommer et bildedryss av knoll og tott på trening! Sånn går no dagan når PT’en er en moroklump. Jeg har virkelig hatt en helt super økt, og nå sitter jeg ferdigsvettet, og nydusjet i sofaen og oppdater dere! Daniel kommer på besøk om et par timer, og da er det bare avslapning (med god samvittighet) som står på planen. <3

Ah, bare sjekk det været da! Sånn luksus melder de faktisk hele uken her i sør, og når solen skinner, og gradstokken viser nærmere 15 varmegrader.. Vel, da er det faktisk bare å komme seg ut! Ta med apparatene ut i sola, kast skjorta og bli brun i samme slengen sier jeg bare! To fluer i en smekk! #Check, check, check.

Vi startet som dere kanskje ser med litt terping på markløft-teknikk. Dette har absolutt vært en av mine dårligste øvelser, men i dag fikk jeg det plutselig til! Etter et helt ÅR med øving dere! Ah, ENDELIG. Når Sindre fisker frem sine magiske back-to-basic beskrivelser, blir det plutselig en hel del enklere! En aldri så liten AMRAP (as many rounds as possible), fikk vi også sneket med i økten, og den finner dere under her!

Slik så dagens AMRAP ut: 1. 5 push press 2. 10 pull-ups 3. 15 wall ball squats 4. 60 hoppetau hopp

Så er det selvfølgelig om å gjøre så mange runder som overhode mulig på 15 minutter! Jeg klarte 5 runder + 5 push press og 5 pull-ups. Klarer du å slå meg? Hoho, det får være ukens utfordring! Ballen jeg brukte var 6 kg, strikken var grønn, og til push pressen hadde jeg bare stanga på 15 kg. Syntes den var mer enn nok jeg!

Og så fikk jeg helt til slutt æren av å ta 50 sit-ups. Ååå <3 Heldiggrisen!

Tusen takk for en super økt! Bloggen til Sindre finner dere HER.

@crossfitpappa på insta og snapchat! Altså han MÅ følges på snap.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg