Lunch with a view!

Reisen er sponset

Tenk om bare hver lunch kunne vært inntatt i slike omgivelser? Den utsikten.. Limpicos må dere bare se å besøke om dere en gang i fremtiden bestemmer dere for å reise til Ericeira. Enten med Lapoint, eller bare på egenhånd. Restauranten ligger midt på stranden, fem minutt unna Lapoint campen, og her kan man sitte og nyte en tropisk juice, en frisk salat, en sunn sandwich, eller en mindre sunn hamburger. Jeg har testet både det ene og det andre etter å ha spist lunch på beachen hver eneste dag, så denne føler jeg meg trygg på å anbefale. Hoho <3 Middag og frokost på campen smaker forsåvidt også helt nydelig, og dette er til og med inkludert.

I kveld er det faktisk BBQ fest, så om en time får jeg servert en masse deilig grillmat! Mihi, er det rart livet smiler? Det skal smake så utrolig godt nå. Jeg er skrubbsulten etter en hardere crossfitøkt med shape up jentene og PTene våre, Maren og Pia. Større gladmonser skal man lete lenge etter. <3

collage¨påhoBare sjekk de turtelduene da..

Blir du ikke motivert av disse to, så blir du ikke motivert av noe som helst. Jeg ville bare stikke innom for å ønske dere en fin fredagskveld, og dele et lite bildedryss fra gårsdagens lunch. Håper dere sitter hjemme og trykker i dere litt taco til kveldens episode av “The Voice”. Det ville antagelig jeg ha gjort! -Med Daniel, som jeg alvorlig talt savner litt mer enn litt akkurat nå. <3 Heh! Det er slitsomt å være forelsket ass!

Dere må ha en super helg! Vi sees i morgen <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg