My very first paddle battle

Reisen er sponset

Wihuuu! Da har jeg blitt enda en opplevelse rikere. Denne stand up paddle aktiviteten var kanskje noe av det jeg hadde gledet meg mest til hele uken. Jeg hadde jo aldri prøvd det før, men all aktivitet som foregår i vann, vet jeg at jeg vil elske. Dessuten ser det jo så magisk ut på tv! Hehe. Til tross for at forventningene var skyhøye, ble padlingen faktisk akkurat så fantastisk som jeg hadde sett den for meg. Elven vi sto på lå 5 minutt unna Lapoint campen, og å stå i flyte nedover den, var mildt sagt som balsam for sjelen. Det føltes nesten som om vi var midt i Amazonas. Ah, nei dette skal jeg gjøre igjen! Helt klart. For en dag!

Jeg hadde ikke tenkt til å ta med verken mobil eller kamera ut på vannet, men det er så vanskelig å tenke fornuftig når omgivelsene er så utrolig fine.. -SÅ da tvang jeg kamera mitt på instruktøren, og trykket mobilen min ned mellom puppene i sportsbhen. Snapchat måtte jo og få! Herlighet, hva ofrer man ikke for bildene?

Meg: Do you usually fall into the water?

Lærer: No, but sometimes i do…

Meg: Well, i trust you. Please don’t fall! I don’t have insurance!

Hehehe, det gikk fint da! Ingen ble våte, og jeg fikk bloggbildene mine. P-E-R-F-E-K-T. <3 Sjekk spreke Maren under her da. Hun blogger også om turen HER, og bildene hennes er superfine! -Om dere vil ha enda litt mer fra Portugal tenker jeg! Nå skal jeg hive meg i dusjen og gjøre meg klar for kvelden. Vi skal samles en liten gjeng og spise på en ordentlig Portugisisk fiskerestaurant i kveld. Mmm, gleder meg. <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg