Happy days in Portugal

Reisen er sponset

God kveld! Nå begynner klokken å nærme seg 19.30 her, og nok en fantastisk dag går mot slutten. Vi ligger en time bak dere nemlig! Ettersom jeg sto over morgenens surfeleksjon, tok jeg turen ned til sentrum for frokost og litt sightseeing. nydelig! Byen er ikke stor, men det er jo det som gjør den så koselig. Intim og fin, med noen få restauranter, noen få cafèer og noen få butikker. <3 Hva mer trenger man da?

Etter min lille gåtur, tok jeg med meg min nyinnkjøpte solkrem og dro ned til stranden for et par timer med grilling før jeg spiste lunch sammen med de andre Shape Up jentene. For en fin gjeng vi er. Her snakker vi trettifem gladmonser i alle slags former, og med alle slags treningsbakgrunner. <3

Et lite bildedryss fra dagen får dere her! Jeg sliter litt med å få tatt bilder av treningen da jeg faktisk trener under øktene, men jeg ser det løper rundt en fotograf som knipser som en gal her, så jeg får kjøpe bildene hans etterhvert og heller dele mer av den spreke biten senere! Nå er det snart middag på Lapoint campen, og så skal denne frøkna hoppe rett i bingen. Vi starter nemlig supertidlig i morgen. Vi skal faktisk ut og løpe allerede før frokost, og deretter er det litt “stand up paddle” som står på planen. Tror det blir helt MAGISK!

Skjønne Pia. Dama som går rundt og passer på at alle har det bra til enhver tid. <3 -Og som ikke minst, sørger for at vi reiser hjem superduperspreke. Bloggen hennes finner dere HER. Hun skriver også om turen!

Har dere det bra der hjemme? Til tross for grått vær?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg