First day in Portugal

Reisen er sponset

Hallo, og god morgen fra Portugal! Åh, det er så deilig å endelig få oppdatert dere igjen etter et helt døgns fravær. Jeg ankom Lapoint campen natt til tirsdag, og har derfor nå tilbrakt en hel dag her nede allerede! Vi søren så fint det er her. Portugal har hittil gått over all forventning. Vi startet gårsdagen med en god frokost før vi satte i gang med dagens første teknikkøkt. Vi er jo i hovedsak her for å trene på Shape up bootcamp, så i går var det hele tre treningsøkter som sto på planen! -Med litt soling, spising og restitusjon mellom timene.

Hihi, for en dag! Jeg fikk testet poledancing-ferdighetene mine, jeg fikk trent en hel time med full fokus på mage, jeg fikk spilt sandvolleyball med jentene, og jeg fikk en time med ordentlig teknikkterping av flinke Pia Seeberg, og Maren Erdevik. Nei, jeg storkoser meg dere! -Også er det så fint å høre at de melder plaskregn hjemme hele uken. Hehehe. Huff, så stygg jeg er. <3 Dere får drømme dere bort i bloggbildene som kommer!

Se så nydelig det er her! Lapoint campen ligger virkelig rett ved klippene over tidenes surfestrand, og de enorme bølgene høres helt opp til huset! Fem minutt tar det oss å traske ned til stranda, og når sola står på er temperaturen bare helt perfekt. Jeg trodde ikke sola skulle være så sterk, men jeg ble suuperbrent på brystet etter bare tre timer på stranda i går, så her skal man jammen ikke undervurdere UV-strålene. Hoho! Jeg skulle egentlig ha vært på vei til en time med surfing nå, men hvis jeg skal få tid til å oppdatere dere, blir jeg dessverre bare nødt til å stå over noe. Heldigvis vil det komme flere muligheter for å få surfet!

Nå tenkte jeg å ta med meg kamera for litt alene-sightseeing i sentrum! Jeg må se og få tatt ut noe penger, få i meg noe frokost, og knipset litt bloggbilder til vi sees igjen. Klokken 15.00 står det et kostholdsforedrag på planen før vi klokken 16.00 skal ha en høy intensitetstime med Pia og Maren igjen. Puh, jeg grugleder meg!

Bare er en liten sniktitt på hva jeg vil drive med resten av uken!

Mihi, vi sees igjen litt senere i dag dere. <3 Ha en finfin onsdag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg