Essentials for Portugal


Jeg er så glad for at jeg gikk innom Vero Moda på vei hjem fra byen i dag! Disse sandalene kommer vel neppe til å befinne seg i butikkene lenge! De hadde dem i både sort og i hvit, men ettersom jeg kjøpte et lignende par i sort i fjor, var det ingen tvil om hva jeg skulle ha. 349 kroner dere! Shortsen i hvit med gulldetaljer fant jeg også på Vero Moda. Syntes den var helt RÅ. Spesielt til den splitter nye hvite bikinien med gulldetaljer!

Jeg får ikke vist den særlig godt frem på bilde over her, men både den og leopardbikinien kjøpte jeg faktisk på Gina Tricot. Jeg trodde ikke Gina hadde bikinier som passet meg, men akkurat disse trekant-variantene var veldig store i størrelsen! 129kroner kostet de, og de fantes i hele fire superfine mønster. Må.Ha.Alle…

Ellers fikk jeg dratt med meg en knallfarget jumpsuit fra H&M til 149 kroner, en singlet til 199kr, et kroppssmykke, og dette gullsmykket over her. H&M har så mye fint om dagen. Både av bikinier, smykker, accessories og klær. Jeg ble så giret da jeg kom hjem med så mye nytt, at jeg startet på prosjekt “koffertpakking” med det samme. Det skulle tatt seg ut om jeg hadde klart å bli ferdig en hel dag før avreise!

Hah! Jeg skal ihvertfall prøve. <3 Ser dere noe dere liker?

Nå hopper jeg avgårde på middag, og kamera blir med!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg