Uken som gikk…


Ukens høydepunkt… Hvor skal jeg begynne? Vel, med mandag. Vi hadde 20 varmegrader, og kristine og jeg brukte formiddagen på å gå tur med hundene. Vi gikk i en halv time, og var så varme da vi kom frem til sjøen, at vi ikke kunne annet enn å rive av oss klærene, og løpe rundt i undertøyet! Senere på kvelden tok Daniel og jeg årets første bad, før vi tuslet hjem til meg for litt grillet, deilig hummer. Dette var faktisk en magisk dag. <3 -Men sushidaten med Andersen, Moodsfesten med Annika, helgen med Daniel og flybilletene til Portugal var heller ikke feil! Gleder meg til å finne ut hvordan neste uke skal kunne toppe denne.

Ukens nedtur… Dette punktet er like forbaska vanskelig å svare på hver eneste uke. Jeg får vel si de timene jeg var uten mobiltelefon fredag morgen, etter å ha mistet laderen på byen kvelden før.

Ukens sang… Air av Shawn Mendes og Astrid Smeplass. Synes den er så fin! Spesielt versene. <3 Astrid Smeplass i mitt hjerte. Blir aldri lei av den stemmen.

Ukens gullkorn… Jeg tar med gårsdagens telefonsamtale mellom farmor og meg… Farmors ordforråd har alltid vært rikt, men det hender at hun glemmer hva de fancy uttrykkene egentlig betyr..

Farmor: Hva synes Daniel om alle eskapadene dine da?

Marthe: Hæ? Hva betyr eskapadene?

Farmor: … Håper ikke det betyr noe stygt!! Jeg vet ikke!

Marthe: Ååå, farmor <3 Vi får google det etterpå.

Ukens cravings… Hva har ikke vært ukens cravings? Nei, tomat og mozarellasalat har vært skikkelig cravings denne uken. -Og risgrøt! Fjordland sin. Nei, jeg gidder fakisk ikke å koke meg min egen risgrøt når Fjordland selger den fiks ferdig til 20 kroner.

Ukens behind the scenes… Dette bilde ble tatt tirsdag, da Kristina og jeg akkurat hadde spist oss gode og mette på sushi. Vi skulle bare ned til festningen for å knipse noen antrekksbilder før vi dro hjem… Vel, det ble enklere sagt enn gjort! Jeg måtte altså knytte jakka mi rundt lyktestolpen så den ikke skulle blåse på havet.

Ukens innkjøp… Jeg kjøpte meg et supersøtt sengetøy fra Princess tidligere denne uken. Bomullssengesett i rosa mariusmønster. Aww! Ellers må jeg si meg rimelig fornøyd med det gule settet jeg har tatt på meg i dag. Det koster 550kroner til sammen på Bikbok <3

Hvordan har deres uke vært? <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg