Brekkie of my life

Hei torsdag! Nå sitter jeg i stuen, sprikkmett etter en alt for god frokost. Jeg synes det er så viktig å unne seg noen litt ekstra gode måltider i uken. Ikke bare en bedre middag, men gjerne også en lunch eller en ordentlig deilig frokost. Det gir ihvertfall meg mye! I dag fikk jeg lyst på tomatsalat med mozzarellaost, og da var det nettopp det jeg lagde meg. -Med jordbær på siden! Ah, for en start på dagen. <3 Nå skal jeg bare la maten synke, og så legger jeg ut på en joggetur før jeg hiver meg i dusjen og gjør meg klar for fest.

Jeg fikk en ordentlig gladmail i innboksen i går, så nå ser det ut til at denne frøkna skal til varmere strøk allerede om 10 små dager! Hva jeg skal gjøre, og hvilket land jeg drar til skal dere få vite alt om i morgen, men jeg kan ihvertfall avsløre at jeg skal få surfet litt igjen! *GLEDE* Herregud som jeg gleder meg. Annika har lovet å stå som antrekksfotograf senere, så dere hører fra meg igjen om ikke så alt for lenge!

I salaten har jeg tomat, mozzarellaost, litt olivenolje, ruccolasalat, ristede pinjekjerner, et fedd knust hvitløk, litt salt og pepper. Den var supergod på smak, så absolutt verdt å teste!

Så det digg ut? Dere må ha en nydelig dag så lenge!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg