Q & A – Del 2

Hva er det du gjør når du skal ha det ordentlig gøy? Jeg kjøper meg en flybillett til varmere strøk. Neida, trenger jeg et ordentlig avbrekk fra hverdagen så plinger jeg en venninne med hest og ber pent om å få være med i stallen.
Det er balsam for sjelen det!

Hva gjorde du og Daniel på den første daten dere hadde? Hvordan var det?

Vår første date fant sted en gang i starten av november. Til tross for at Daniel tidligere på dagen sa han gjerne ville 1. Ta meg med ut og spise eller 2. Komme på besøk til meg, ble vi sittende hos han. Jeg hadde nemlig Selini på besøk fra Harstad denne uken, og et restaurantbesøk med en fremmed var kanskje mitt største mareritt. Tenk om vi ikke skulle ha noe å prate om? Hvor skulle jeg rømme? Jeg visste mer eller mindre ingenting om gutten, så da følte jeg det var bedre å dra på besøk til han. Jeg ankom i en maxitaxi en halvtime for sent (shame on me), og akkurat idet vi gikk opp mot leiligheten hans, falt vinterens første snøflak. Ååå, så romantisk! Hehe. Tre timer var jeg på besøk, og det eneste vi gjorde var å prate og prate. <3 Nei dere, det var ingen klinings! Bare hyggelig skravling og en farvelklem da taxien hjem igjen ventet på meg.

Hvilke blogger leser du? Jeg leser veldig mange forskjellige blogger, men det er ferre som jeg MÅ innom hver eneste dag. Akkurat nå leser jeg en del svenske blogger, blant annet www.jannideler.com. Jeg synes bloggen hennes er alle tideres! Ellers må jeg fra tid til annen innom www.angelicablick.se og www.kenzas.se. Av norske bloggere klikker jeg meg gjerne inn på www.nettenestea.com, www.fotballfrue.no, www.kristinaandersen.no og www.leneorvik.no.

Har du noen gang vurdert å slette bloggen? Jeg tror aldri jeg ville ha slettet bloggen, men det er klart jeg har tenkt på å slutte noen ganger. Når motivasjon og kreativitet er helt på bånn så er det ikke like moro å være toppblogger lengre. Bloggleserne tar seg ikke ferie, og det blir ihvertfall jeg fryktelig stresset av å tenke på. -Men  akkurat dette har jeg blitt mye flinkere rundt med årene. Jeg har skjønt at ingen dæver om jeg tar meg fri på en dårlig dag. Da er det bedre å bruke et døgn på å samle inn ny inspirasjon og ta igjen bloggingen dagen etter.

Er det noe du skulle ønske du brukte mer tid på enn det du gjør i dag? Javisst. Jeg skulle ønske jeg tilbrakte mye mer tid sammen med familien, men det er ikke så lett når vi ikke bor i samme by. Da må vi heller bare gjøre det meste og beste ut av de dagene vi får sammen når jeg først drar på besøk. Jeg skulle selvfølgelig ønske jeg så lillebror mye oftere også, men det blir stort sett bare èn gang i året når papsen bor i Chiang Mai, og jeg er i Norge. <3

Hva skulle du ønske du var bedre på? F.eks. ferdigheter, kunnskap, etc? Jeg skulle ønske jeg var flinkere til å ordlegge meg muntlig. Jeg får liksom ikke frem poengene mine halvparten så bra som når jeg formulerer meg skriftlig. Hadde setningene bare kommet like raskt i munnen som i fingrene så ville jeg kanskje ha vunnet en diskusjon jeg og en gang i blant! Hehe. Ellers skulle jeg ønske jeg var morsommere! Og at jeg var mye mer strukturert. Jeg skriver to-do-lister jeg også, men jeg hater å gjøre det.

Hva bruker du mest tid på i løpet av en dag? Se bort fra bloggrelaterte ting? Åh, det er ikke mulig! Omtrent alt jeg gjør er bloggrelatert. Så lenge jeg er alene så tenker jeg blogg konstant. Det er ikke skrivingen som tar mest tid, men planleggingen. Tanker som “hva skal jeg blogge om? Hva trenger jeg til det? Hvordan skal jeg få tatt bildene?” surrer i hodet fra morgen til kveld. -Men det skal sies at jeg det siste året har jeg blitt mye flinkere til å legge fra meg pcen når mine to oppdateringer er unnagjort. Klarer jeg å bli ferdig med dagens innlegg til 18.00 så kan jeg med god samvittighet bruke resten av kvelden på venninner eller Daniel. Det er deilig!

Beskriv deg selv med fem positive ord?

1. Selvstendig 2. Sjenerøs 3. Kreativ. 4. Leken. 5. Glad.

Planer for sommerferien? Jeg har ingenting spikret, men juni/juli vil jeg tilbringe hjemme i Norge. Med bloggen som levebrød kan jeg reise når som helst året rundt. De to små månedene vi har sommervarme i Norge, vil jeg i motsetning til i fjor, bare nyte her hjemme. Kanskje reiser jeg til Thailand en gang før det. Eller kanskje jeg drar på kjærestetur? Ingenting er sikkert, og det er litt deilig. Det er jo de spontane opplevelsene som blir best! Ellers reiser tante og jeg på Oslo – Kiel cruise for å feire bursdagene våre i august. Wihuuu! Vi fyller jo begge år 31 august!

Hva gjør du hvis du har en dårlig dag og trenger å muntre deg selv opp? Har jeg en dårlig dag så kommrt det stort sett av at jeg er sliten. Kanskje er jeg sliten etter noen veldig hektiske dager. Eller kanskje kommer det bare av at jeg ikke har fått sove om natten. Da prøver jeg å lytte ekstra godt til kroppen og gi den det den vil ha. Trenger jeg en lat, ueffektiv morgen så passer jeg på å ikke stresse med noe som helst den morgenen. Er det mer frisk luft jeg trenger, så hiver jeg meg på en oppmuntrende løpetur. Det er ikke så mye som skal til <3

Beskriv deg selv med fem negative ord? 1. Sta 2. Ustrukturert 3. Konfliktsky 4. Rotete 5. Langsint. Jeg gjør alt jeg kan for å styre unna en konflikt, og lunta er lang, men blir jeg skikkelig tråkket på så kan jeg være fryktelig langsint. Jeg håper jeg i fremtiden kan bli flinkere til å ta opp det som måtte plage meg med en gang det skjer slik at irritasjonsmomentene ikke bygger seg sånn opp. <3 Ja, nå ble det mye mer enn fem ord.

Hvilket kamera og objektiv bruker du? Jeg bruker Nikon D3000 kamera, og portrettlinsen Nikon 50mm 1,4. Ihvertfall foreløpig! Planen er å investere i et dyrere kamera mot sommeren. Jeg er så misunnelig på Caroline Berg sine bilder om dagen. <3 ha meg det kameraet!

Fortell om din aller beste shoppingopplevelse! Ohoi. Det må være den ene dagen svenske Fanny og jeg gikk bananas på bloggreisen til Singapore. Planen for oppholdet var ekstremt hektisk, men èn ettermiddag var satt av til shopping for de som ønsket det. Altså vi var jo en gjeng rosabloggere på tur.. Trenger jeg å si mer? Til tross for at Fanny og jeg var de eneste som ikke gikk på jakt etter Chanel, Louis Vuitton eller Hermès vesker, var det vel vi som endte opp med å bruke mest. Vi var på ett kjøpesenter i kanskje 120 minutt, og jeg kom ut igjen med så mange handleposer at jeg måtte slepe dem etter meg til taxien hjem. Jeg aner ikke hvordan jeg fikk plass til alt i kofferten, men jeg reiste ihvertfall hjem med et stort glis og en overvekt på 20 kilo. Utvalget var så stort, og alt var så billig! -Så da kjøpte jeg alt da.. Så ble det ikke så billig likevel. (Dette var en måned før jeg ble introdusert for Geir. Han har nå fått skikk på meg).

Kan du si litt mer om hvordan du bor? Hvor stor er leiligheten, hvor ligger den?

Såklart! Jeg bor på Tømmerstø i en 75 kvadrats leilighet som jeg leier for 8000kr i måneden. Her har jeg snart bodd i to år, og jeg stortrives fremdeles. Det er viktig for meg å ha det både romslig, og lyst, og det har jeg her. Dessuten elsker jeg at jeg har både hav og skog fem minutter unna!

Hva er favorittmaten akkurat nå? Hva er ikke favorittmaten? Hmm.. Jeg er ingen vegetarianer og elsker all form for kjøtt. Ellers eeelsker jeg jo tomatsuppe! Og fårikål.. Og all type sjømat.. Blåskjell, reker, krabbe, kongekrabbe… You name it. Jeg elsker det! -Men indisk, kinesisk, og thaimat ligger og høyt på listen. For ikke å snakke om sushi. *Sikler ved tanken*

Nå har dere litt å lese på denne formiddagen og! <3

Håper dere liker svarene. Ønsker dere alle en super onsdag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg