New in – Bikinifavoritter

Hei, og god kveld alle sammen! Her får dere som lovet, gårsdagens innkjøp både på og av! Den hvite og blå bikinien har jeg faktisk trasket rundt i i hele dag. Det er på ingen måte varmt nok, men akkurat på verandaen til bestemor har det vært såpass vindstille i dag at jeg kunne SOLE MEG! Har dere hørt? Første dose verandasoling allerede 2 april. Slett ikke feil! Ihvertfall ikke med favorittboken i den ene hånda og påskesmoothiesen i den andre. Ah, i dag er livet helt perfekt.

Jeg kjøpte en søt, liten sommerkjole også, og denne har bestefar og jeg vært ute og knipset antrekksbilder av i dag, så dere får se den i et eget innlegg i morgen tidlig! <3

Jeg husker ikke nøyaktig pris på disse bikiniene, men hver del kostet mellom 49 og 129kr. Stort billigere får man det vel ikke? Alle sammen er ihvertfall fra H&M. Det er som regel her jeg handler bikiniene mine. H&M, Lindex og Cubus! Skal dere sikre dere noe pent badetøy til sommeren så er det nå man bør gå til innkjøp av det. Venter du til juni så er faren stor for at du må dra hjem med en litt for stor bikinitruse fra restavdelingen på Lindex. Ikke gå i den fella!

Jeg gjorde det i fjor.. Ikke i år! <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg