Antrekk – 010415

Morn morn! Da var vi kommet til april måned gitt. Jeg er så spent på om noen av dere ble lurt i går? Jeg vurderte å dikte opp en aprilspøk her på bloggen, men noe sa meg at jeg ikke ville lure en eneste sjel, så da lot jeg heller være. Hehe, kanskje neste år. Jeg pleier alltid å være den som glemmer hvilken dag det er og går på den ene spøken etter den andre, men i år var det visst ingen som ville narre meg! -Så nå håper jeg dere har noen historier å dele! Ble dere lurt eller lurte dere noen andre? Del gjerne historiene med meg. Hoho, jeg ler meg ihjel av slikt!

Planene for torsdagen er å forbli i feriemodus! Jeg har akkurat inntatt bestemors deilige frokostbuffè, og skal snart i gang med knipsingen av dagens bloggbilder. Innkjøpene fra i går skal fotograferes sammen med en påskesmoothie og dagens antrekk. Ellers skal jeg bare ligge og nyyte solstrålende! Tenkte jeg skulle ta med meg boka mi og lese den ut i sola på verandaen.

HerreGUD for en PÅSK! Gårsdagens antrekk får dere over her. Det ble et blyantskjørt i skinn, kombinert med en knallblå, høyhalset genser. <3 Ønsker dere alle en strålende skjærtorsdag!

Klærene er fra Vero Moda, og tilbehøret fra Gina Tricot!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg