Messy hair, don’t care…


What a day! Jeg har det virkelig bare helt fantastisk her. Tror ikke jeg kunne ha tilbrakt påska på noe bedre måte. Tante har vært på besøk, sola har varmet i hele ettermiddag, og jeg har vært på bikinishopping(!). Oh yeah, får jeg ikke dratt til varmere strøk så skal jeg ihvertfall late som. Hehe, neida, men utvalget er så vanvittig mye bedre her i Stavanger! Kanskje jeg må se å vise dere innkjøpene i et eget blogginnlegg i morgen? Hele fire nye bikinifavoritter fikk bli med hjem.

Ellers skjer det litt av hvert i påska! I dag fikk jeg tidenes gladmelding om at jeg er booket for et superspennende bloggoppdrag neste uke, så om nøyaktig èn uke reiser jeg til Finland! Hihi. Får nok ikke tatt i bruk bikiniene der heller, men herregud så gøy. Gleder meg halvt ihjel. <3

Hva synes dere forresten om dagens frisyre? Jeg har satt blomster i håret for første gang i år, og med det kjente jeg sommeren komme et lite steg nærmere. Fremgangsmåten finner dere i form av både bilder og tekst under her så dere kan prøve det ut selv om dere vil. Det er liksom ikke så lett å ta i bruk blomsterkranser i oppsatt hår, så jeg syntes dette var et fint alternativ!

Du trenger: 1. Hårbånd med strikk 2. Falske blomster med ståltråd (Fås kjøpt på Glitter)

Slik gjør du:

1. Tre hårbåndet over hodet og brett litt og litt hår ned i strikken. Start fremme på en av sidene og ta en og en del med hår som du bare bretter over strikken og presser ned. Jo kortere hår du har, jo enklere blir det å få pent. Min updo ble mer en “messy” variant!

2. Når alt hår er brettet over, kan du dra ut to små deler foran så noe får henge fritt i fjeset.

3. Finn frem de falske blomstene og trykk dem lett ned hullet mellom hodet og det surrede håret. Jeg brukte ingenting for å feste dem, men er du redd for at blomstene skal falle ut, kan du alltids stikke inn noen spenner mellom blomstene. Bare for å være på den sikre siden!

Jeg brukte fem minutt på denne lille updoen! Perfekt for familieselskap.

Jeg tror hårbåndet kostet 69kr på H&M og blomstene 59kr på Glitter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg