MID SEASON SALE – Ta 3 betal for 2

Annonse

Hei tirsdag! Jeg tror det er på høy tid å ønske dere en riktig god påske? Er det noen av dere som har fått påskeegg enda? Eller kanskje dere har gjort som meg. Rett og slett bare gått til innkjøp av et selv? Hihi, i år har jeg unnet meg et gigantisk egg med noe enda bedre enn godteri i! Påskeferiene ender alltid med at jeg forspiser meg på enorme mengder usunnheter, så i år tenkte jeg i stedet at jeg skulle fylle egget med noe jeg fikk bruk for!

-Som litt nye spaprodukter fra Eleven.no, og et digert sett med sminkebørster! Ah, det blir så mye enklere å sette av en hel kveld til selvpleie når man har fått litt nye produkter i hus. Min kropp ble søndag kveld skrubbet med både kakaoskrub, olje og badeskum, før jeg smurte meg inn i tidenes kakao-body lotion, og pakket meg inn i dyna i sofaen. Det er ingenting som smaker bedre enn å være nydusjet, og innpakket i et splitter nytt dynetrekk. Spesielt ikke når 71 grader nord ruller på tvskjermen, og kroppen dufter deiligere enn kakaokoppen på stuebordet! Jeg mener det. Jeg elsket alle produktene, men disse Kakao Chocolate spa produktene fra merket Cosmethic… De var helt syke! Aldri luktet på noe så digg i hele mitt liv. Kunne spist den skrubben til lunsj.

Eleven.no kjører nå et Mid season-sale med 3 for 2 på en rekke produkter, så her kan man virkelig få unnagjort noen røverkjøp. Alle disse produktene som jeg fylte mitt påskeegg med er altså på supersalg i tillegg til at man får 3 produkter for prisen av 2. Wihuu! Dere sparer nå flere hundre kroner både på badeoljen, børstesettet, og Jo wood dusj-produktene under her!

Konkurranse – Vinn gavekort på 500 kroner:

-Og til dere som ikke har så mye som 100 kroner på konto, har jeg en gladnyhet til. Nå har det seg nemlig sånn at jeg har fått lov til å dele ut et gavekort hos Eleven.no på 500 kroner, så om noen av dere kunne tenke dere dette, legg igjen en kommentar under her! En kommentar med din kontaktinformasjon er alt som skal til for å bli med i trekningen. Salget varer til 3. april, og vinneren av gavekortet trekkes samme dag så dere får muligheten til å klikke hjem en rekke nye produkter gratis. <3

Lik gjerne eleven på facebook HER for ikke å gå glipp av tilbud og nyheter.

Dere kommer til produktene ved å klikke på bildene! Resten av salget finner dere HER

Badeolje / Chocolate spa produkt butter cream / Chocolate spa produkt body scrub / Børstesett / Jo wood dusj produkter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg