Q & A – Del 1

Hvordan får du til at følgerne dine på Snapchat kun kan se mystory og det at de ikke kan sende deg snaps?
Har så lyst til å gjøre det selv for mine lesere? Klikk på innstillinger på snap, bla deg ned til “hvem kan”, og klikk “alle” kan se min story. Så må du ha “mine venner” på “hvem kan sende meg snapper”. På den måten får du fremdeles med deg hva venninnene dine gjør, selv med 10 000 følgere. Heeelt genialt!

Hvordan bruker du calvin klein undertøyet ditt? Jeg har ikke tatt det i bruk på noe fancy måte. Jeg synes ikke overdelen har spesielt god hold, så jeg bruker det stort sett når jeg bare skal være hjemme. Gjerne under kosedressen!

Jeg så du het Marthekborge på instagram før. Hva står k’en for? Jeg heter Marthe Karin Borge. Oppkalt etter min elskede bestemor, Ragnhild Karin Borge.

Hvordan ble du kjent med Daniel? Jeg skulle ønske jeg kunne fortelle dere om da hundene våre møttes på en blomsterheng i parken, men så romantisk var det nok ikke. Heh! Vi møttes på Tinder. Han var en av de ytterst få som ikke erstattet gode, gamle “hei”, med “Grrr, 10 km unna… 10 km for mye spør du meg”. Faktisk så skrev han ikke noe som helst, og for meg var dette et håp om at karen var normal. Så jeg tok initativet da! Selvsagt med et “hei”, og heldigvis viste det seg at vi var på samme bølgelengde. Det gikk noen uker hvor samtalene dreide seg om tamme ting som kaffe og kaker, men etter å ha utvekslet snap og snappet i noen dager, kom forespørselen straks om en date. <3 Siden har det bare gått oppover! Så fortvil ikke jenter. De finnes på tinder også!

Hva er det beste med Daniel? At han er snill, smart, grisedeilig, og dedikert. Han er selvsikker uten et snev av arroganse. Det liker jeg. Dessuten digger jeg at han er en mannemann som elsker jakt, hater shopping, og bruker påskeferien på å frivillig gå 10 mil på Hardangervidda. Hoho. Jeg har fått ett livstegn fra han så langt i påska, og det var et bilde av snø, isfjell og et telt. Viste det til bestemor og dette ble responsen: Å, kjera folk! Der va dår jo ikkje kiosk eingong?!

Hvor ofte trener du? Og har du noen spesielle mål med treningen? Jeg prøver å trene ihvertfall tre ganger i uken. Jeg har en PT time med Magnus om torsdagen, og ellers prøver jeg å booke meg på minst èn gruppetime i garasjen. Utenom dette så tar jeg meg noen løpeøkter på landlige tømmerstø <3 Målet med treningen akkurat nå er vel bare å få meg noen mål! -Litt for motivasjonens del og litt for å sørge for at jeg blir sprekere, og ikke bare vedlikeholder formen. -Selv om det og er bra! Daniel er en maskin, så han har i første omgang lovet å hjelpe meg på veien mot en bedre kondisjon. Gleder meg til å begynne og elske løpeøktene.

Din hud ser så ren ut, har du noen tips til å fjerne urenheter i huden, hva gjør du med ditt vakre fjes? Å jeg gjør veldig lite! Jeg fjerner sminken med de sminkeserviettene jeg har tilgjengelig, vasker ansiktet med litt lunket vann, og smører de tørrere områdene med A krem eller en annen mild fuktighetskrem. Tror kluet er å ikke gjøre for mye jeg. Får jeg kviser så får jeg det av å sove med sminke, spise enorme mengder godteri eller kombinere det hele med alkohol.

Hvilken arbeidsoppgave hater du/vil du aller helst unngå? Som støvsuging eller skifte sengetøy? Ååå.. Å ta ut av oppvaskmaskinen er verdens kjedeligste oppgave. Bare la meg slippe!

Hvilken årstid er din favoritt og hvorfor? Sommer og vår. Alt blir så mye enklere når sola skinner. Humøret stiger, jeg kan fylle dagene med bading, fisking, grilling, og jeg har alt i verden å blogge om. Om sommeren klager man ikke engang på busstoppet. Hehe.

Hvis du kunne velge å være én bestemt alder hele livet, hvilken alder ville det vært? 22 år. Jeg vil ikke bli et år eldre! Som 22 åring er det ingenting jeg ikke kan gjøre. Jeg er ikke for ung, og jeg er ikke for gammel.

Det virker som du bare spiser “fancy” mat. Bruker du aldri å spise kjedelig mat som brødskiver, lapskaus eller kokt fisk? Og hvor mye penger bruker du på mat i månden?

Ånei, det gjør jeg ikke. Jeg danderer ikke middagene mine til kunstverk når jeg skal ha meg en porsjon Toro Tikka Masala. Det er bare når bloggbildene skal tas jeg liker å ta i bruk de kreative sidene mine. Jeg spiser like mye brødskiver og fiskegrateng som alle dere! Angående matbudsjett så har jeg ikke helt kontroll, men jeg vil tippe jeg bruker rundt 6000 på mat i måneden.

Er du offisielt sammen med Daniel? Det er ihvertfall 15 000 som vet at vi er på dateren. Hehe, jeg vet ikke om det kan bli mer offisielt? Neida, men vi er ikke “kjærester på facebook”. Regner med det er det som menes med offisielt i dag.

Hva savner du mest ved det å være barn? Å ikke ha en eneste bekymring. Alt jeg konsentrerte meg om var å leve. Jeg funderte aldri på om jeg var tykk eller tynn, om jeg var stygg eller pen, eller om jeg var dum eller smart.. Bestemor sa jeg var snill, og farfar sa jeg var flink til å turne. Det var alt som betydde noe. <3

Hvilken rase er den hunden du hele tiden har på besøk? Jeg regner med det er Thio du sikter til, ettersom Bella ikke har vært på besøk på en stund? Dette er ihvertfall en blandingsrase av fem. Border Collie, Labrador, Golden Retriever, Gordon Setter og rottweiler. Gleder meg halvt ihjel til å passe ham fra førstkommende lørdag og en uke frem i tid. Her snakker vi kosegutt!

Hvilken historie om deg ser ut til å komme opp ofte i familiesammenkomster? Noe morsomt eller noe rart du har gjort som tydeligvis ingen glemmer? Venninnene har mange fæle historier, men familien deler stort sett bare de koselige. Bestemor forteller stadig om da hun på best mulig vis skulle fortelle meg om den snille damen i nabolaget som lå for døden på sykehuset. Jeg fikk straks tårer i øynene, og svarte med å si at jeg skulle be for henne samme kveld. Be for henne gjorde jeg, og da den gamle damen kom friskmeldt hjem igjen få uker senere, fortalte bestemor mannen hennes om barnebarnet som ba for at kona skulle bli frisk. <3 Awww.

Hva er dine beste spare-tips? Ut i fra regnskapsinnleggene dine med Geir virker det som du er flink økonomisk og det hadde vært fantastisk med litt tips! Jeg vet ikke om Geir vil skrive under på den, men jeg liker å tro at jeg er blitt litt flinkere med årene. Et eget innlegg om dette kommer snarest!

Har du endret matvanene dine etter at du begynte å trene crossfit? Hvis du har endret noe, hva er det av matvarer som er litt “fyfy”? Nei, jeg har ikke endret på noe som helst. Jeg har perioder hvor jeg innbiller meg at jeg skal bli sunn. Bare spise sunt, og ikke engang unne meg en sjokkisbit på lørdagskvelden. 2 uker går det.. MAKS. Så sprekker jeg. Jeg spiser det jeg vil spise, og det har jeg gjort i alle år, men selvfølgelig.. alt med måte.

Hva er nøkkelmatvaren din som du bare mååå ha? Hmm.. Det varierer fra uke til uke. Akkurat nå har jeg en Zero saft som jeg er helt avhengig av å ha i hus. Den nye varianten med sitron og lime. MÅ prøves! Ellers har jeg ikke noe spesiell nøkkelmatvare som jeg bare må ha.

Er du en skikkelig jentejente fra innerst til ytterst, eller kunne du for eksempel tenkt deg å ta en ukes telttur på Hardangervidda eller i fjellheimen et annet sted? En ukes vintertur på Finnmarksvidda? Jeg er en skikkelig jentejente, men samtidig elsker jeg å dra på langtur. Båtturer med fiskestang og hytteturer med fjellgåing er helt topp.. -Helt til jeg begynner å fryse. Jeg er ikke særlig hyggelig å ha med å gjøre når jeg er kald, så en uke på finnmarksvidda ville nok ikke ha vært drømmeferien min. Jeg ville nok heller ha valgt hvite sandstrender, drikking av kokosnøtter, og snorkling med hvalhai rundt en idyllisk øy på Maldivene.

Håper dere liker innlegget! Flere svar kommer. <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg