Jula varer helt til påske!

Ååå, nå er jeg lykkelig! Jeg har kommet vel frem til Stavanger, og sitter nå og storkoser meg med bestemor og bestefar. <3 Lasagnen sto omtrent på bordet da jeg kom inn døra, og til dessert fikk jeg servert bestemors hjemmelagde gulrotkake. Jeg trodde ikke jeg kunne få det bedre, men så kom bestemor med to digre gaveposer stappfulle av både det ene og det andre. Herlighet så bortskjemt. Sånn er det å være bestenes eneste barnebarn! Nye toalettvesker, en Kahler vase som jeg har siklet etter helt siden jul, en masse sminkeservietter, kjøkkenhåndklær og de skjønneste putetrekkene. Jeg må vise dere disse i et annet innlegg. Ah, bestemor vet jammen hva jeg liker!

Her får dere en sniktitt på noe av det! Jula varer visst helt til påske. Hihi. Heldige meg. Som jeg skal kose meg her de neste fire dagene. Nå ble det en senere andre-update på dere, men jeg bare måtte bruke de første timene på å skravle med familen. Det føltes jo som år siden sist!

Håper dere har det bra. Nå skal jeg kose meg med kommentarene deres før jeg setter i gang med utplukkingen av spørsmål til svar-innleggene. Tenkte jeg skulle jobbe litt med disse under Stavanger-oppholdet mitt. <3 Håper alle har fått stilt de spørsmålene de vil til nå!

Hvis ikke får dere gjøre det i en fei! Hihi. <3

Sov godt og drøm søtt om dere ikke alt har lagt dere.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg