Tar påskeferien i Stavanger

Da var denne damen på vei til Stavanger for påskeferie! Eller påskeferie, og påskeferie. Dere skal jo oppdateres akkurat som før, så det blir vel mer et superduper-etterlengtet familiebesøk. <3 Jeg har ikke sett gamlingene på to måneder, så nå begynner jeg å bli litt smågal. Hoho! Farmor og farfar er på hytta, så jeg får ikke klemt på absolutt alle, men jeg får ihvertfall noen kvalitetsdager med bestemor, bestefar, tante og barndomsvenninnen. <3 Det skal jammen smake godt!

Treningstøy og nye bankkort er også pakket med, så vi skal ikke se bortifra at det blir litt trimming i form av både løping og shopping de neste dagene. Jeg gleder meg ihvertfall en hel del til å oppdatere dere fra favorittbyen igjen! Litt nye antrekk er og pakket med, så nå krysser jeg fingre og tær for finvær så bestefar og barnebarn kan kjøre fotoshoot i nabolaget. Hehehe!

Merker jeg blir paranoid av å lese så mye om den tragiske flystyrten som fant sted for en uke siden. Jeg tar meg selv i å tro at toget er blitt kapret med en gang det rister litt mer enn det pleier. Huff, snart tørr jeg ikke å bruke andre transportmidler enn min egen sykkel.. Nei, men dere skjønner hva jeg mener. Når noe slikt skjer så uventet og nære, blir man jo litt ekstra nervøs.

Nei jeg får klappe igjen pcen, og opp romanen! <3

Vi skrives fra Stavanger dere. Ha en finfin mandag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg