Uken som gikk…

Ukens opptur… Hele uken har vært en eneste stor opptur, men klissekveldene med daniel har helt klart vært noen favorittdager. Ellers var det å hilse på Bellas nye lillesøster for aller første gang kanskje også en av ukens store oppturer. Si hei til nydelige, lille Odelia!

Ukens flause… Her må jeg nevne en liten episode som hendte under torsdagens kinodate. Det var på ingen måte dødsflaut, men jeg må le når jeg tenker tilbake på det. Daniel og jeg var som vanlig ute i god tid, og ble henvist opp i andre etasje da vi viste billettene våre til kontrolløren. I andre etasje var VIP-salen, og her var det kun rundt femten intime seter. De fleste var opptatt. Også våre egne, så Daniel gikk pent bort og ba damene dobbeltsjekke at de hadde satt seg på riktig plass. Det mente de at de hadde, men stae som vi er ga vi oss ikke. “Er dere sikre? Billettene mine sier at dette er våre plasser”, sier Daniel. Så smiler den ene damen mens hun sier: “Det er fem minutt igjen av filmen.. Dere har nok gått feil.” Heh! Daniel, høflig som han er, beklagde så mye og tok meg i full fart med ut igjen. Hihi, sånn kan det gå når man er litt vel ivrig!

Ukens bilde… Jeg skulle gjerne ha valgt et av de hvor jeg poserer på badet med Annika tissende på toalettet i bakgrunnen, men jeg setter vennskapet vårt litt for høyt… Dette av Heidi og meg klemmende i badekaret var ikke så dumt det heller. <3 Prøver å gjenskape en scene i Fifty Shades..

Ukens gullkorn: Her vil jeg dele et gammelt et med dere! Jentegjengen har en egen liten jentegruppe på facebook hvor vi publiserer alt mulig rart for å holde hverandre oppdatert på alt som skjer i hverdagen. I slutten av september i fjor postet Andrea en samtale som hun hadde hatt med en bloggleser i stallen. Jeg kom over den igjen for et par dager siden og lo meg ihjel..

Jente: Huff, jeg syns synd på Marthe..

Andrea: Hvorfor det?

Jenta: Jeg håper hun snart får seg kjæreste igjen.

Andrea: Javel?

Jenta: Ja, når du er i den alderen og ikke har kjæreste så føler jeg liksom løpet er kjørt..

Andrea: Haha!! Fuck my life…!

Ukens cravings… Oppkuttet mango med vaniljekesam. Forrige uke var det frossne druer. Denne uken har jeg spist en mango om dagen omtrent. Det eeer så digg med iskald, oppkuttet mango, dyppet i vaniljekesam. Mmm! Kakaokoppen jeg i skrivende stund nyter til 71 grader nord, er heller ikke så dum. Hjemmelaget kakao med to smeltede marshmallows.. Bare for å friste! Hihi.

Ukens nedtur… Hmmm. Jeg har bare hatt oppturer denne uken! Nei, hei! Det var ikke så kult å miste bankkortet. Jeg har nemlig måttet besøke banken hver gang jeg har trengt penger denne uken. Litt tungvindt, men nå kommer helt sikkert kortene mine i morgen! Ah, jeg gleder meg.

Ukens film… Focus. Dere må se den på kino. SÅ utrolig bra.

Det var min uke, oppsummert i et innlegg!

Hvordan har deres uke vært? <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg