Når bestis fyller 23 år!


Okei, gårsdagen var episk. Ferdig snakket. Kristinemor kom på besøk like etter at dere var oppdatert i går, for å dolle seg med meg til tidenes lørdagskveld! Ettersom kjæresten hennes hadde leid et digert lokale fem minutt unna leiligheten jeg bor i, startet jeg kvelden der, før turen bar videre til Andrea. Bestis fylte nemlig 23 år på torsdag, så i går hadde hun klart å samle nesten hele jentegjengen til fest! Åh, det var så gøy. Herlighet, som det tok av. Jeg kom ikke frem før nærmere 21.00 om kvelden, men de to timene jeg fikk sammen med bursdagsbarn og jentene var virkelig helt upåklagelige. FOR en vellykket feiring! Den gjengen vår er bare fantastisk.

Vinkartongen jeg hadde tatt med var gått ut på dato, og smakte både eddik og gjær, men hva gjorde vel det når andre hadde spanderingsbuksene på? Ikke vet jeg hvor mye vin som ble fylt i glasset mitt, men jeg er rimelig sikker på at jeg ikke hadde dævet av en slurk mindre!

Og jeg som hadde lovet bestemor å ta det heelt med ro. Kjære vene. Rosèvinen må ha tatt fra meg all skam i går, for da taxien kom frem til utestedet vi skulle inn på for kvelden, fikk jeg for meg at jeg skulle snike meg inn. Åjada! Alle jentene stilte seg pent og pyntelig i kø mens jeg tok løpefart og spurtet inn med øynene rettet mot dansegulvet. 2 sekund tok det før vakten hadde hånda på skuldra mi.. “Javel frøken. Her står man i kø”. Åh… Gjett om rekka koste seg da jeg kom tuslende tilbake med vakten bak skuldra. Jaja. Viktig å tørke støvet av de rebelske sidene og av og til!

Håper dere har hatt en strålende helg!

Nytt uken som gikk innlegg kommer senere <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg