En sprekere påskekakao!

DSC_0657 – KopiGod formiddag dere! Jeg tok meg ordentlig bloggfri jeg i går! Det var så deilig å bare kunne bruke hele dagen på å gjøre akkurat det jeg ville, men nå har jeg jo så mye på hjertet at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne! Hehe. Torsdagskvelden gikk til en suuperhyggelig kinodate med Daniel. Vi fikk de deiligste skinnsetene i kinoens mest intime sal, og så filmen “Focus”, som etter min mening ble årets film. Jepp! Daniel mente den var en smule forutsigbar, mens jeg var i ekstase.

Deretter ble det sleepover etterfulgt av påskefrokost, og enda en sleepover! Selv om jeg ikke oppdaterte dere i går, forhåndsskrev jeg på et blogginnlegg mens Daniel var på besøk, og for å prøve å gjøre opp for meg, lagde jeg hjemmelaget gulrotsuppe med flatbrød til oss så fort pcen var klappet igjen. <3 Ah, for en fin start på helgen! Tror jeg trengte disse to klissekveldene. Daniel reiser nemlig på skitur med guttaboys i dag, og ettersom jeg reiser til Stavanger mandag, blir det en hel uke til neste gang vi sees. Gode gud… Teller ned timene allerede jeg. <3 Hva da forelsket?

Over til det dette innlegget dreier seg om! Dagens deilige kopp kakao. Tenkte i grunn bare jeg skulle dele oppskriften med dere som har lyst til å prøve ut en litt sprekere variant i påsken!

Du trenger: 1. 1 liter lettmelk 2. 1 plate 70% sjokolade 3. 1/2 chilli 4. 1/2 vaniljestang

Slik gjør du:

1. Varm opp melken til rundt 70 grader, og knekk sjokoladen i små biter før du heller dem over i den varme melken. La sjokoladen smelte inn mens du rører forsiktig om.

2. Skjær chillien på langs, skrap ut frøene og legg halve chillien i den varme sjokoladen. Skjær også vaniljestangen på langs og ha også halve denne oppi gryta.

3. Rør om, fjern chilli og vaniljestang igjen, og hell over i serveringskopper!

Ja, jeg har vært ute og klippet greiner til marshmallowene…

Skal det være så skal det være! Ønsker dere en fin lørdag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg