Hirsegrøt til lunsj!

Her kommer en deilig, liten lunchoppskrift! Kristine kom jo over med berlinerboller i dag formiddag, så da tenkte jeg at jeg og skulle verte opp med noe! Jeg har hatt lyst til å prøve meg på hirsegrøt helt siden jeg fant en oppskrift i forrige utgave av Shape up, så i dag slo jeg til!

Noe så digg. Og spesielt med sukker, kanel og litt knuste mandler på! I oppskriften sto det at grøten også ville smake godt med bær, kokos og honning, men jeg vet ikke helt jeg. Jeg får liksom ikke blåbærene til å smake sammen med varm grøt. Da vil jeg heller ha det i en skål ved siden av.

Du trenger: 1. 4 dl hirseflak (Fås kjøpt på helsekostbutikker) 2. 1l lettmelk 3. 1 ts salt

Slik gjør du:

1. Kok opp melken, og dryss i hirseflak. Tilsett 1 ts salt og la det koke under stadig omrøring i ca 10 minutt. Blir grøten litt for tykk så spe gjerne med litt ekstra melk eller vann.

Ååå, noe så nusselig <3 Og apropos nusselig. Dere husker at jeg fortalte dere om at Bella kanskje skulle få valper? Om vi bare fant drømmemannen? Vel, de aktuelle hundene var ikke tilgjengelige akkurat nå, så da bestemte Andrea seg i stedet for å kjøpe seg en hund til! Åjada, snart har jeg to italienske mynder å passe på. Jeg fikk den gledelige nyheten for et par timer siden, og har store planer om å dra på besøk for å se både Bella og valpen allerede i kveld. Åh, for en gledens dag!

Nå blir det snart spamming av valpebilder dere. Hihi <3

Dere må ha en super kveld! -Og gjerne prøve ut hirsegrøten!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg