Kjører spørsmålsrunde!

Det er lillelørdag! Ah, dette skal bli en fin en. Jeg tok tre ibux og sov som en baby i natt, så nå føler jeg meg både lett og uthvilt igjen. <3 Kristinemor kommer på besøk hvert øyeblikk og da tenkte jeg at vi kunne spise en god lunch sammen, men først skal dere oppdateres! Det har vært en rolig og fin morgen for min del, så jeg har ikke så mye spennende på hjertet, men ettersom en spørsmålsrunde var høyt ønsket forrige uke, tenkte jeg å kjøre den i gang nå! Høres det bra ut?

Har du et spørsmål eller syv du ønsker å stille meg så er dette tiden! Dere må gjerne spørre meg om hva som helst, men ikke bli sinte om dere ikke får svar på spørsmål som omhandler de mest personlige ting. Jeg vet at noen av dere er superdupernysgjerrige, men litt privatliv må jeg bare få ha. <3 Dere som har lært meg å kjenne til nå, vet hvilke tema jeg finner upassende å skrive om.

Jeg lar spørsmålene tikke inn i noen dager så jeg er sikker på at alle har fått spurt om det de måtte lure på. Nå kom Kristine inn døren her, så jeg får slutte av, men dere må ha en finfin dag, så skrives vi snart igjen. Herlighet, nå snør det og her.. Jaja, det var den våren! <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg