My readers on instagram

Kjære, tålmodige lesere! Etter en tyngre natt med enda mer nakkesmerter, tok jeg turen til kiropraktor denne tirsdagen. Jeg hadde selvsagt et håp om å bli brukket på plass og fikset på null komma niks, men etter å ha blitt undersøkt i noen minutt ble jeg i stedet sendt på røntgen. Det er noe som ikke er som det skal baki der, så nå får jeg i det minste svar om et par dager! Ah, det skal bli så deilig å få orden på den forbaska nakken. <3 Jaja, nok om det! Jeg ville bare fortelle dere hva jeg har styrt med i halve dag. Nå må vi over på det dette innlegget egentlig dreier seg om.

Jeg blir litt sånn stolt jeg, når jeg titter gjennom instagramkontoene deres og finner ut hvem dere er. Det er jo så mange flinke, flotte og inspirerende sjeler der ute! Jeg har brukt god tid på å titte på dere de siste dagene, og endte til slutt opp med syv favoritter i første omgang. Altså, når jeg har så mange profiler å velge i så blir jeg jo bare nødt til å kjøre et par omganger til! Fortvil derfor ikke om du ikke ble valgt ut denne gang. <3 Det kommer noen runder til av denne spalten!

@Irenescr

Det var klassekameraten til Irene som la igjen navnet på denne instagramkontoen, så nå krysser jeg fingrene for at Irene synes det er greit at jeg deler den med dere igjen! Jeg ble bare helt frelst av de fine bildene hun tar. Det er for meg helt uforståelig at jenta ikke har flere følgere enn hun har. Ethvert bilde er bare så gjennomført! At Irene legger mye i bildene sine er det ingen tvil om.

@aselinnh

Denne bloggleseren kjenner jeg at jeg er bittelitt misunnelig på! Jenta er nemlig på backpacking-reise om dagen og legger ut så vanvittig fine bilder fra stedene og opplevelsene hun tar del i. Jeg får bare lyst til å pakke sekken og reise jorda rundt selv.. For en drøm!

@helenariise

17 år gamle Helena har allerede over 4000 følgere på instagram, og det skjønner jeg godt. Jeg fikk nemlig en liten girlcrush på henne da jeg bladde meg igjennom selfiene! Hoho, skulle ønske jeg så sånn ut da jeg var 17.

@elinmelaas

Elin Melås driver denne suuuperinspirerende instagramkontoen med fokus på både mat, blomster, hage, familie og natur. For min del var det helt klart alle de flotte matbildene som vekket interressen og som gjorde at jeg trykket “følg”. Hun får de sunneste retter til å se superdigg ut, så her kommer jeg til å hente mye inspirasjon fremover. Verdt en titt jenter!

@juliemeland

Hun her kunne jeg spist opp! Herlighet, for noen flotte lesere jeg har? Julie Meland er en helt nydelig psykologistudent fra trondheim som bruker instagramkontoen sin til å dele alle mulige hverdagsbilder. Her finner dere alt fra frokost, klær, og selfies. Absolutt verdt å følge!

@Stinevaksdal

Stine er 21 år gammel og bor i Bergen i disse nydelige omgivelsene. Hun bruker instagramkontoen sin til å legge ut interiør og hverdagsbilder, og jeg falt sånn for leiligheten hennes at jeg bare ble nødt til å trykke på følg. Det er jo på ingen måte denne stilen jeg kjører hjemme, men jeg finner likevel en hau av inspirasjon i kontoen hennes. Stine er veldig flink til å oppdatere hyppig, så her tipper jeg det er flere som kan samle inspirasjon!

@Martinetysnes

Martine Tysnes skrev i kommentaren sin at målet med instagramkontoen var å spre litt hverdagsglede. Akkurat det var det jeg fikk da jeg bladde meg gjennom bildene hennes. Jeg fikk lyst til å dra med meg dyna ut i hagen, pakke piknikkurven for piknik, lese bok på verandaen og gå på skitur i solnedgangen. Martine får bare de minste ting til å virke fristende og bra.. Dessuten er det varme smilet hennes noe av det herligste jeg har sett.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg