Follow me on snapchat

Hallo, og god mandag alle sammen! Gjett hvem som mistet sitt aller siste bankkort i går? For et halvt års tid siden hadde jeg fire av dem, og nå sitter jeg altså her uten et eneste igjen. Fy søren, det er helt perverst hvor vimsete jeg er. Jeg tok meg ikke bryet til å bestille noe nytt visakort etter at jeg mistet mitt forrige i Oslo for et par uker siden, så nå kan jeg bare ha det så godt.

Huff, hvordan er det mulig å miste bankkortet 6 ganger i året? Jeg tar forbaska godt vare på både mobil, husnøkkel og andre viktige gjenstander, men bankkortene.. De flyr alle veier. Jaja, nå er kortene sperret og nye bestilt, så får vi se hvor lenge jeg klarer å ta vare på dem denne gang.

Jaja, så gikk hele mandagsformiddagen til bankbesøk! Håper dere har fått en bedre start på uken? Jeg kom nesten akkurat hjem, og sitter i skrivende stund og funderer på om ikke vi skal kjøre en spørrerunde her på bloggen snart? Ville det ha vært interessant? Og i tilfelle hvilken vri vil dere ha på den? Jeg har ikke lyst til å kjøre i gang en ny runde hvis det bare er ti av dere som har et par spørsmål på lur, så om dette er ønskelig så får dere heller hyle ut nå!

Ellers er jeg i full gang med å spionere på deres instagramkontoer! Hihi. Jeg hadde helt glemt hvor lang tid det tar å bla seg gjennom 350 nye profiler, så dere får bare være litt tålmodige med meg. Jeg lovte å dele favorittene mine med dere i helgen, men jeg jobber enda med saken, så jeg skal prøve å få det klart til å morgen! Så vet dere ihvertfall at jeg ikke har glemt dere. <3

Jeg er i skravlehumør i dag, men jeg skal prøve å slutte av. Jeg tenkte bare jeg skulle minne dere på at dere kan følge meg på snapchat også om dagen! @martheborge heter jeg der, og her får dere mine siste bilder oppsummert i et eget innlegg. Det var så lenge siden sist. <3

Det ser kanskje ikke ut som jeg spiser annet enn pizzabakeren og Mcdonalds, men jeg gjør det altså. Det er bare ikke like moro å dele bilder av den sunne salaten! Høhø. <3 Neida, men dere må ha en strålende mandag videre, så får dere hyle ut om en spørsmålsrunde er ønskelig!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg