Uken som gikk…

Ukens innkjøp… Helt klart kosedressen fra Bikbok og fredagsbuketten med roser!

Ukens flause… Jeg har utrolig nok ikke dritt meg ut denne uken, så her tror jeg i stedet at jeg velger å fortelle om en småklein, men samtidig bare superkoselig hendelse på bussen i går. Jeg var på vei til Annikas bursdag og hadde sittet på bussen i fem minutt da fire søte jenter kom på. Jeg satte med en fremmed mann på det fremste setet øverst på bussen mens de fire jentene sto nede ved klappsetene. Jeg skjønte på smilene deres at dette var blogglesere, og bloggleserne skjønte at jeg skjønte det. -Men hva kan man gjøre på en halvfull buss? Vel, vi ble sittende og stirre på hverandre, glise og le litt sånn halvkleint i fem minutt før jentene kom opp og spurte om å få ta hvert sitt bilde. Mannen flyttet seg så jentene en og en skulle få sette seg i setet ved siden av, og vips der var jeg bussens attraksjon. Ler meg ihjel <3 Hyggelig å hilse på dere jenter!

Ukens cravings… Frosne druer har denne uken vært mitt dop. Jeg har forspist meg noe aldeles både på de grønne og de blå, og jeg har til og med brukt frosne druer som isbiter i smoothie. Jeg har ikke hatt lyst på sjokolade en eneste kveld denne uken. Druer og kesam er alt jeg trenger.

Ukens opptur… På mandag tikket det inn et dikt i kommentarfeltet, og dette syntes jeg var så søtt at jeg bare må dele det med dere. Fy søren så heldig jeg er som har sånne herlige blogglesere. Tusen millioner takk til jenta som tok deg tid til å dikte opp disse oppmuntrende strofene.

Kjære Marthe, du er så pen,

med ditt lange hår og slanke ben.

Din perfekte kropp og kule stil,

du har alt unntatt bil.

men det er ikke så rart med din familie og venner,

med søte smil og flinke hender.

Også Daniel, din kjære,

med sine sterke armer kan han deg bære.

Jeg synes du er så inspirerende og snill,

men også smart, kul og vill.

Jeg håper du fortsetter med dine innlegg så kreative,

som er for deg nesten halve livet!

Håper du likte mitt lille dikt Marthe! Du fortjener så mye for å underholde oss hver eneste dag!

Ukens sang… Fourfiveseconds av Rihanna, Kanye West og Paul McCartney. Jeg hatet den første gang jeg hørte den, men la jeg den til på spillelisten likevel, og nå elsker jeg den…

Ukens nedtur… Det må jo bare være da jeg fikk kink i nakken for tredje gang på en uke. Arh, det gjør så forbaska vondt, og da blir man så hemmet! Jaja, nå blir det lenge til neste gang. <3

Ukens bilde… Hehehe, her tror jeg at jeg må gå for et fra gårsdagen.

“Oooi Annika! Se hva du har fått!!!”

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg