Because it’s friday!

Da var det blitt helg igjen, og dere vet hva det betyr? Ny blomst i hus! Hehehe, jeg spurte akkurat Kristine om hun trodde det var mulig å abonnere på blomster. Det ville ha vært så fint om en eller annen blomsterleverandør kunne ha levert meg en bukett på døren hver fredag!

Høres det så teit ut da? Kan man abonnere på blader og matkasser så burde man vel kunne abonnere på en fredagsblomst og? Det er rart hva noen grønne kvister gjør med humøret. <3 Et splitter nytt inspirasjonsblad fikk også bli med hjem, sammen med en matchende kosedress. Jeg har siklet etter denne dressen i flere uker, og måtte bare slå til da jeg så den var på halv pris!

249kr kostet begge delene på Bikbok i dag. Løp og kjøp! De har den også i lilla. I skrivende stund har jeg Kristinemor på besøk for tredje gang denne uken. Hihi, det er så hyggelig at hun vil komme så ofte på lunchbesøk. Vips så har jeg både bestevenninne og blogghjelper i hus. <3

Skal dere noe spennende i helgen? Annika fylte 23 år på tirsdag hun, så i morgen er vi hele 21 jenter som skal feire bestis. Jeg var i byen og handlet vin og gave til henne tidligere i dag, så i morgen skal jeg bare sørge for å få oppdatert dere med noe artig før alt er klart for bursdagsfest!

Fredagskvelden vil bli en hel del roligere. Jeg har flyttet inn i min nye kosedress og her blir jeg resten av kvelden! Dere skal oppdateres enda en gang, og så tenkte jeg å kose meg med taco og The Voice. Mangler bare en pen mann da, så ville fredagskvelden ha vært perfekt!

Flere som skal sitte klistret foran tv2 i kveld?

Ønsker dere alle sammen en god helg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg