First night well spent

For en gledelig overraskelse som ventet oss da vi nærmere midnatt ankom Guldsmeden hotell i går kveld. En suite med hele fire sengeplasser, en egen stue, to bad og et digert badekar midt i soverommet. Hotellet hadde “økologisk” skrevet over hele seg, og lå midt i Parkveien, bare fem minutt unna Aker Brygge. Perfekt ettersom det er her både møte og lønningspils skal foregå denne fredagen! Både Cathrine og jeg var så trøtte at vi egentlig bare burde ha stupt i seng, men hva gjør man når man har et gigantisk badekar foran senga på soverommet? Vel, man bader!

Så det gjorde vi da… Til klokken 03.00 i natt. -Så var det opp igjen klokken 08.00, ta igjen litt blogging, spise økologisk frokost i den deilige frokostbuffèten, og så besøke hotellets spaavdeling! Ingen dum start på helgen. <3 Dere som følger meg på både snap og instagram har vel allerede fått en sniktitt på de nydelige omgivelsene Cathrine og jeg har kost oss i det siste døgnet, men her får dere noen badebilder og. Det er ikke hver dag man dokumenterer kveldsdukkerten, men dette badekaret var bare så lekkert at jeg ikke klarte å holde fingrene fra kamera. <3

Skal dere til hovedstaden for en girlsweekend i nærmeste fremtid, så er Guldsmeden hotell et supergodt alternativ til bosted! Her får man virkelig et opphold litt utenom det vanlige med ordentlige kvalitetsprodukter, god, økologisk mat, og en helskjønn betjening. Dere må gjerne ta en titt på nettsiden deres for booking, eller bare litt mer informasjon HER.

Nå har jeg faktisk akkurat vært i møte med agent “Sandra” fra United Blogers, så nå går turen videre på feZt! Hehe. UB har invitert alle bloggerne sine på lønningspils, og jeg hører rykter om at Alejandro Fuentes skal spille for oss i kveld. Mobilen er med så dere får følge med på snapchat!

Ha en super fredagskveld alle sammen! <3

Hotelloppholdet er sponset

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg