En dag på Aquarama

Ah, endelig har jeg både tid og nett til å oppdatere dere igjen! Jeg hadde jo gledet meg til å få unnagjort litt bloggarbeid på bussen i går kveld, men nettet var så dårlig at jeg ikke fikk lastet opp et eneste bloggbilde, så dere kan tro jeg kjedet livet av meg de fem timene turen tok. Heldigvis hadde jeg både Cathrine og Daniel som jeg kunne ringe og plage livet av. <3 Hehe! Uansett! Jeg har det helt fantastisk i hovedstaden, og mer om det skal dere få litt senere, men nå vil jeg aller først si noen ord om gårsdagen! For himmel og hav som jeg koste meg på Aquarama.

Jeg hadde aldri besøkt verken badelandet eller velværeavdelingen her, og ble derfor superglad da Stian inviterte både Magnus og meg med på en dag med litt av begge deler! Magnus hadde aldri prøvd surfing før, så han fikk først og fremst prøvd seg på denne innendørs-bølgen de har i badelandavdelingen på Aquarama. Utrolig morsomt å se guttaboys leke seg og få totaljuling av bølgen! Hihi, det kom seg etterhvert, men herligfred som jeg lo av dem i begynnelsen.

Etter en times lek i bølgen, tok vi turen videre til velværeavdelingen! Her fikk vi servert litt deilig tapas i en helt egen Spa suite med både badstu og jacuzzi før jeg ble hentet inn til massasjetimen min. Litt rygg, nakke og arm-knaing var på ingen måte feil rett før jeg skulle reise. Hoho!

For en formiddag. Aquarama må dere bare se å få besøkt om dere skal feriere i Kristiansand eller om dere som meg, allerede bor her. De har jo virkelig alt her! Svømmebasseng, klatrevegger, jacuzzibad, innendørs surfing, vannsklier, og ordentlig kvalitetsbehandlinger innenfor spa og velvære. Bare i spa-avdelingen hadde vi mulighet til å ta Hamam spa, diverse opplevelsesdusjer, bad i kald kulp, eller hoppe i steamingrommet, badstuen, eller et eget basseng med kildevann. Det var så mye man kunne gjøre her at jeg kunne ha brukt en hel dag på å komme igjennom alt!

collageophgf – KopiTenkte bare å dele et lite bildedryss fra den fine gårsdagen som første update denne fredagen! En liten videosnutt fra surfebiten kommer også på instagram litt senere. Stian hadde nemlig med seg gopro kamera og filmet som bare det. <3 Tusen takk til både han og Aquarama som lot meg få ta del i denne fine, fine dagen. Jeg koste meg glugg ihjel, og gleder meg allerede til neste besøk!

For gjett om jeg skal tilbake hit i nærmeste fremtid!

Håper dere har det bra! Vi skrives snart igjen <3

  Besøket på Aquarama var sponset

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg