My life on snapchat

God morgen og hei torsdag! Nå sitter jeg hjemme i sofaen og spiser rester fra gårsdagens fruktsalat. Daniel kom på besøk rundt halv ni i går kveld, og hadde med seg hele dagligvarens fruktavdeling, så da var det bare å finne frem kjøkkenkniven! Aldri smakt så god salat i mitt liv. Om dere ikke følger meg på snapchat så kan dere se den i nederste bildecollage her. Mmm!

Det var så hyggelig med en aller siste klissekveld før helgen. Vi ble sittende og spille brettspillet “settlers” hele kelden, trykke i oss på fruktsalat og vel ja.. lille påskeegg. Det var den godtestoppen. Hehehe, jeg skjønner ikke hvorfor jeg prøver engang. Jeg Må.Bare.Ha!

Kofferten står nå klar i gangen, og jeg har fått på bikinien! Det er nemlig bare en time til jeg hopper avgårde på Aquarama bad for å treffe Stian og Magnus. Guttaboys skal surfe på den innendørse surfebølgen de har her, og jeg skal få litt massasje før jeg reiser! Heldige meg som får være med på all denne moroa. <3 Jeg drar rett fra spa til rutebilstasjonen, så neste gang vi skrives er jeg på vei til Oslo. Gleder meg til å få delt litt bilder fra dagen min med dere på bussen!

Noen av mine siste snaps får dere i et bildedryss her! Følg meg gjerne om du ikke gjør det allerede: Martheborge heter jeg der. <3 Så vil jeg bare få ønske dere alle en riktig fin torsdag!

Følg martheborge på snapchat! <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg