Ready for the weekend

Jeg er som venninnene mine skrev i “bestis svarer” innleggene et sovemonster uten like! Jeg sovnet som et slakt på sofaen i går, og dermed gikk forhåndsskrivingen rett i vasken. Jaja! Vi får ta det “SNAP” innlegget til helgen i stedet. Jeg har brukt hele onsdagen på å pakke kofferten, stelt neglene og gjort alt klart til helgen. I morgen tidlig drar jeg nemlig avgårde til Aquarama bad for litt spabehandling før avreise. Åjada! Gjett om det skal smake godt med litt massasje før jeg skal sitte på buss i fem timer. Hihi! Det gode bloggliv altså. Jeg kan ikke annet enn å smile fra øre til øre. Brudesuite har jeg nemlig også ordnet meg, så så fort jeg kommer frem er det bare å treffe bestis, og dra rett avgårde på Guldsmeden hotell for å overnatte i de flotteste omgivelser. Kanskje rekker vi til og med en tur innom spaavdelingen der og. Himmel og hav for en helg det skal bli!

Over til neglstellet! Ble de ikke forbaska fine? Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle denne rosa/nude-fargen, men jeg syntes den var så fin kombinert med gull! Dessuten gikk jeg for en litt kortere variant denne gang. Man vet aldri når man blir invitert på klatredate ikke sant? Da er det greit å ikke gå rundt med to og en halv meter gelè på fingertuppene! Hehe, overdrivelse lenge leve.

Neida, men jeg falt pladask for alt med dette resultatet, og det takket være flinke Anita som skulle hatt en pris for å i det hele tatt klare å arbeide under skravlingen min. Jeg har litt mye på hjertet når det går fire uker mellom hver gang! Hehe. Skulle dere bli lystne på gelènegler, fransk manikyr eller bare litt gellack, så er Auds Minste stedet, og Anita dama! <3

Nå er jeg fin og fjong til tidenes girlsweekend!

Du kan bestille negltime hos Anita på 38 02 47 00

Min behandling er sponset

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg