Turtelduer på klatredate!

Herregud så gøy jeg hadde det i går. Daniel ringte meg en gang forrige uke og lurte sånn helt ut av det blå på om jeg hadde høydeskrekk! Hoho. Han ville ikke si hvorfor han stilte meg dette merkelige spørsmålet, men ettersom jeg tidligere har sagt at jeg virkelig er livredd for strikkhopping, tok det ikke lange stunden før jeg begynte å glede meg til en klatredate!

Noe så genialt! Så fikk vi prøvd ut noe nytt, testet komfortsonen, og vært litt aktive sammen! Dessuten tror jeg ikke at jeg kan komme på en aktivitet som er mer romantisk, for i klatring må man jo virkelig lære seg å stole på partneren sin! Man går sammen to og to, og mens den ene klatrer, står den andre under og sikrer om du skulle falle.. Vel sikrer, og ser på rumpa da..

Slett ikke dumt tenkt, Daniel!

Etter to timers klatring, kjørte vi innom byens beste kinarestaurant for å avslutte mandagen med sleepover og takeaway. Ah, for en SUPER date! Jeg hadde det virkelig helt topp. -Og altså hvis ikke han over her er født til å være bloggkjæreste så vet ikke jeg.. Kunne spist han opp.

Håper dere fikk en like bra start på den nye uken!

Nå skal jeg se å kose meg med kommentarene deres.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg