Outfits from march 2014


Ååå, så deilig det var å høre fra dere igjen! Jeg ble sittende til nærmere halv to i natt og kose meg med kommentarene deres. Hihi, dere kan jo hvis dere vil! -Og vips så var jeg motivert igjen. Det er ikke mer som skal til, så nå krysser jeg bare fingre og tær for at den gode kommunikasjonen opprettholdes fremover! Jeg skal ihvertfall være på hugget med å svare hver og en av dere. <3

Tenk at vi nå er kommet til mars måned! Kjenner jeg blir motivert bare av det jeg! Jeg vet ikke med dere, men jeg blir ihvertfall gladere og gladere for hver vintermåned som går forbi. Thio og jeg var oppe og hoppet klokken 09.20 denne morgenen, og da var vi på vei ut døren for en løpetur. En hel time løp vi langs en nydelig, grønn elv i skogen her på Tømmerstø før jeg slapp ham for en svømmetur. Hihi, nå ligger altså hunden som et slakt ved siden av meg i sofaen.

Tror neppe han har planer om å bevege seg på en stund, men det passer meg fint det ettersom 5 mila snart starter. Det skal bli godt å få VM overstått så jeg kan få gjort litt andre ting om formiddagen, men jeg må si jeg håper vi avslutter med stil, og tar med hjem et aller siste gull!

Tenkte jeg skulle starte måneden med en throwback fra mars måned i fjor! Ikke vet jeg om det var tropemåned eller om det bare var jeg som var vågal, men skjørt var tydeligvis tingen. Kanskje ikke så rart at jeg slet med lungebetennelse tre uker av mars måned i fjor. Heh!

Har dere et favorittantrekk så blir jeg glad for å høre hvilket det er!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg