Follow me on instagram

God kveld kjære, gode lesere! Har dere fått med dere at jeg har skiftet instagramnavn? Det er vel rundt to uker siden en bloggleser tipset meg om at @martheborge nå var ledig. Hun oppfordret meg til å bytte så flere ville nå frem til meg, og da var jeg jammen ikke treg med tastingen! SÅ, etter et helt år med instagramnavnet @marthekborge har jeg visst nå fått skvist bort k’en.

Så vet dere det! Har dere det bra? Det er jo ikke godt å vite når dere ikke gir lyd ifra dere. Det er selvfølgelig noen navn som daglig stikker seg ut, og dere setter jeg uendelig stor pris på, men jeg ville blitt superglad om jeg kunne hatt en dialog med litt flere av dere! Jeg har jo en statistikk, så jeg vet jo at dere er der, men når bare tre av 13 000 legger igjen en tilbakemelding så må jeg jo si at motivasjonsnivået ikke akkurat når nye høyder. Hehe. Hele hovedårsaken til at jeg finner blogging så gøy at jeg vil ha det som både levebrød og hobby, er jo nettopp disse oppmuntrende, takknemlige, og gode tilbakemeldingene dere tidligere har vært så flinke på å legge igjen! <3

Jeg vet det er uvant med dette nye kommentarfelt-systemet, men så vanskelig er det vel ikke? Når amøbeBorge får det til på et blunk, så er jeg rimelig sikker på at dere gjør det og. <3 Jeg ber selvfølgelig ikke om at dere skal kommentere hvert eneste innlegg, men et ord en gang i blant gjør ihvertfall underverker for min motivasjon. <3 Sånn, nå har jeg fått luftet det lille jeg hadde på hjertet i kveld. Håper dere lever i beste velstand! Nå skal hunden og jeg (til bestemors store forskrekkelse) ut på en aller siste luftetur i mørket. Lover å gå med refleks gamlemor!

Dere er ihvertfall superflinke på å kommentere på instagram!

Følg meg gjerne om du ikke gjør det allerede: @martheborge

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg