Never heavy enough

God kveld! Det fantastiske været vi har hatt på sørlandet i dag har virkelig gjort dagen min. Jeg våknet opp hos kjekken sjøl, Daniel. Hoppet avgårde på butikken, handlet frokostingredienser til hjertepai, og spiste den mens jeg holdt pusten i spenning under sprinten. Deretter ble jeg så motivert at jeg kastet på meg treningstightsen og fløy avgårde på joggetur! 6 kilometer gikk unna i en fei, også var det hjem og squate på stuegulvet. Hihi. Jeg prøvde meg først på sit-ups, men magemusklene nektet å løfte meg i dag. Jeg var helt kaputt etter gårsdagens PT time!

Jeg trodde bare jeg hadde trent armer og rumpe, men sånn er det jo når man kjører crossfit-økter. Man våkner stadig opp stiv og støl i hver eneste kroppsdel. For en D-E-I-L-I-G følelse!!

Gårsdagens økt startet med en testrunde av romaskinene de nylig har gått til anskaffelse av. Fy søren for en gøy måte å trene både kondisjon og utholdenhet på! (Vil ha en sånn!) Vi rodde oss varme på 2000 meter, og gikk så over på benkpress. Jeg har aldri trent benkpress i hele mitt liv, så dette + rumpetrening sto på ønskelisten min for torsdagen, og da var det nettopp det jeg fikk!

Magnus er så flink til å la meg få være med og bestemme litt på disse PT timene. I stedet for å kjøre på med en ferdig oppsatt “bli supersprek” plan, spør han alltid om jeg har noen ønsker til øvelser jeg vil trene litt ekstra på. -Og skulle jeg ikke komme på noe som helst, setter han opp et fiks ferdig program på to, små minutt! Den mannen sliter sjeldent med kreativiteten.

Hadde bare lyst til å dele et bildedryss fra gårsdagen med dere! Nå hopper jeg avgårde til Brun og Blid for litt solarium. Et av nyttårsforsettene i år var å ta bemerkelsesverdig mye mindre, og det må jeg faktisk påstå at jeg har klart også! *Klapppåskuldra* Så langt i år har jeg lagt meg i solsengen èn gang hver andre uke! Et par ganger i måneden må da ærlig talt være lov?

Tusen takk for nok en super økt Frantzen!

Magnus kan dere nå følge på snapchat: @Frantzenkraft

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg