Sushi and Shape up


Okei, denne onsdagen har vært eksepsjonelt bra, og den er bare i ferd med å bli bedre! Eller.. Den kunne kanskje ha vært enda bedre om jeg klarte å huske minnebrikken til turen Andrea, Bella og jeg hadde i Jegersberg denne formiddagen, men det var litt deilig å slippe og tenke bloggbilder også. Dessuten hadde jeg jo kamera på mobilen til å oppdatere dere gjennom instagram og snapchat! Dere må bare se å følge meg. Jeg tar nemlig helt av på snapfronten om dagen. Hihi! Martheborge heter jeg der, om du ikke er en av de 4000 som allerede følger. <3

Ettersom Andrea måtte avgårde på jobb, rakk vi bare en 75 minutters tur, men det var jammen helt perfekt det! Jeg fikk min dose frisk luft, og dro videre til sentrum for å kjøpe med hjem litt sushi, et inspirasjonsblad, og noen nye friske blomster! Det begynner å nærme seg to uker siden rosene mine levde sine siste dager, så nå kjente jeg det var på tide å få noen nye i hus! Denne gang endte jeg opp med en ny variant.. Vel og merke etter å ha stått i blomsterbutikken i en halvtime. Det er så vanskelig å bestemme seg når man faller pladask for enhver buskvekst!

Jaja, jeg konkluderte med at det var disse som ga meg mest vårfølelse, og kjøpte med meg hele tyve stykk <3 Nå er sushien oppspist og planlegging av middag allerede i gang! Kristinemor kommer og plukker meg opp hvert øyeblikk så vi kan dra og handle inn til et bedre måltid. Tenkte jeg skulle verte henne opp litt i kveld. Det er så lenge siden sist!

Har dere fått en like bra lille-lørdag så langt? <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg