Make time for girls’ nights

God morgen! Det er så deilig å våkne opp på dette nydelige stedet igjen. Jeg har akkurat brukt en halvtime på å kose meg med kommentarene deres, og ettersom store deler av dem inneholdt spørsmål angående bloglovin, tenkte jeg nå å dele en gladnyhet med dere! Jeg fikk i går en mail på at alle bloglovin-følgere skal være flyttet fra den gamle til den nye bloggen, så nå gjenstår det bare å høre med dere om dette har gått feilfritt! Har dere lyst til å sjekke om dere nå følger den nye adressen: www.martheborge.no og gi meg en tilbakemelding på at alt er i orden?

Så kan jeg få ro i sjela mi igjen! Hihi. Gårsdagens girlsnight gikk over all forventning, og forventningene var på ingen måte lave. Andrea hadde allerede stelt i stand med Tikka Masala til vi kom, så det var i grunn bare å helle vin i glasset og sette seg ved bords. -Og der ble vi sittende og prate om alt mellom himmel og jord i sikkert fire timer før vi skrudde på anlegget og fant frem Michael Jackson movesa! Takk og lov for at kamera på dette tidspunkt var blitt lagt bort. Hoho!

Jeg legger ved noen roligere bilder fra den hyggelige middagen jeg! Så får dere heller følge meg på snapchat for en smakebit av gårsdagens galskap. At fem jenter alene kan ha det så gøy på en mandagskveld er ganske så fantastisk. <3 For en magisk start på den nye uken!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg