Ukesmeny – Dag for dag

Tjo hei! Tenkte jeg skulle dele litt middagsinspirasjon med dere igjen jeg. Det er jo allerede blitt mandag ettermiddag, men forhåpentligvis er det
noen som er like trege med å sette opp ukens middagsplan! Hihi. Om dere ikke har lyst til å følge denne til punkt og prikke, så håper jeg ihvertfall den vil gi dere litt inspirasjon! Jeg tenker som vanlig også å kjøre ukens oppskrift en av de nærmeste dagene, så da vil jeg i tillegg komme med noe splitter nytt i matkategorien.

Oppskrift: http://martheborge.blogg.no/1410368584_ukens_middagstips__kj.html

Mandag: Kjøttboller med tagliatelle, og hjemmelaget tomatsaus. Hadde det ikke vært for at Andrea og jeg har invitert jentene på finmiddag, ville det ha vært dette som hadde stått på menyen i dag. Dette er et prakteksempel på kjapp, men god hverdagsmat.

Oppskrift: http://martheborge.blogg.no/1371903876_marthe_tipser__spaghe.html

Tirsdag: Pasta Carbonara med skinke og parmesanost! Eller prøv en enda sprekere variant med torsk og bacon! Jeg har prøvd begge deler og vet jammen ikke hva som smaker best!

Oppskrift: http://martheborge.blogg.no/1423153484_steinbit_med_stpotetm.html

Onsdag: Mmm! Steinbit med søtpotetmos, asparges, stekt løk og paprika. Smaken av hvit fisk toppet med stekt bacon og ristede pinjekjerner er rimelig upåklagelig.

Oppskrift: http://martheborge.blogg.no/1376644283_oppskrift_tomatsuppe.html

Torsdag: Tomatsuppe laget fra bunnen av.. -Toppet med kokte egg! Min absolutte favorittmiddag helt siden jeg var 10 år gammel. Ah, jeg blir aldri lei.

Oppskrift: http://martheborge.blogg.no/1423935750_lrdagspizza_med_nacho.html

Fredag: Min nyeste pizzaoppskrift! Nachospizza med hjemmelaget tomatsaus, tacokjøttdeig, nachos og guacamole. Her snakker vi tykk pizzabunn med digre, sprø skorper!

Oppskrift: http://martheborge.blogg.no/1422896691_oppskrift__baconsurre.html

Lørdag: Baconsurret kylling med båtpoteter, soppstuing og kokte asparges. Ønsker dere en kylling med enda litt mer smak, så kutt gjerne et snitt i siden på filèten og fyll med litt krydderost før baconsurring og steking! Dette har jeg gjort mange ganger, og det slår virkelig aldri feil.

Oppskrift: http://martheborge.blogg.no/1379355868_frikasse_med_terteskj.html

Søndag: Frikasse med terteskjell, kjøttboller og fiskeboller. Ser ut som tidenes bestemormiddag? Vel det smaker som tidenes bestemormiddag også. En perfekt søndagsrett!


Kopier lenkene mellom bildene for å komme til oppskriftene! <3

Alle innlegg er ikke blitt overført enda, så det blir litt tungvindt denne gang.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg