Antrekk – 010215

Da var vi i februar allerede! -Og for en fin start vi har fått på den nye måneden! Ihvertfall her i sør.. Solen står vel faktisk enda på himmelen, og minner meg på at vi er en måned nærmere sommer. <3 Har dere hatt en fin helg? Lørdagskvelden min gikk til tidenes girlsnight med Cathrinemor som jeg etter noen dansetrinn på byen, også fikk dratt med meg hjem på sleepover. Vi har ligget og dratt oss i hele dag, spist tomatsuppe til frokost og ledd av dynetrekket mitt som er fullt av ketchup fra gårsdagens nattmat.. Sånn går det når man fin på vin prøver og spise Mc Donalds i sengen klokken tre om morgenen! Notat til neste gang: Spis med tallerken.

Ellers har jeg det kjempefint denne søndagen. Det håper jeg dere også har! Jeg tenkte jeg skulle hoppe avgårde på besøk til en savnet herremann så fort morgenbesøket har forlatt redet. <3 Nå er det en uke siden sist, og det er en uke for lenge.

Ettersom det endelig ble litt finvær, måtte jeg selvsagt benytte meg av anledningen, og tvinge Cathrine til å ta noen antrekksbilder av meg. Haha, nei er det noen som gledelig hjelper så er det disse herlige bestevenninnene mine. Heldige meg som har hjelpere til alle kanter. <3


Skjørt og genser fra Bikbok, Belte fra Gina Tricot, Sko fra Bianco, Veske fra Charles & Keith

Håper dere liker antrekket <3 Ha en avslappende og fin søndag videre!

25 kommentarer

Siste innlegg