Nytt interiør i hus!

Først kom Kristine og jeg hjem fra tidenes interiørshopping. Vi startet dagen med en frokost på Egon, og deretter kjørte vi rundt fra interiørbutikk til interiørbutikk! Ikke vet jeg hvor mange butikker vi var innom, men nå har jeg ihvertfall fått på plass både møbler, tepper, lys og pyntegjenstander. Det eneste som mangler er ironisk nok kontoret. Det som jeg faktisk hadde planlagt å kjøpe denne lørdagen! Hihi, blir det ikke alltid slik? Går man på jakt etter en spesiell ting så kommer man garantert hjem med alt annet. Heldigvis trengte jeg i dag “alt annet” også. Jeg kom hjem til en halvtom leilighet i går, med frakoblet tv på stuegulvet og dvder strødd over halve gulvet. Slik ville jeg nødig ha det lengre enn en dag, så da var det bare å plinge etter bestis og hennes søte lille polo.

Herregud som jeg lo da det gikk opp for meg at jeg handlet 50 kilos tvbenk og 25 kilos kommode med det svakeste kvinnemennesket jeg kjenner. Unnskyld Kristine. Du er verdens skjønneste, men det er ikke til å legge under en stol at du ikke er blitt velsignet med gatas beste biceps. Dere skjønner det at Kristine er av den typen som må ha hjelp til å åpne DOC posen. <3 <3 <3

-MEN utrolig nok gikk det kjempefint! Vi storkoste oss med hele seansen og lo så vi grein da bæregalskapen endelig var over. Jeg kjøpte meg nemlig seks nye vinglass som jeg helt til slutt bar inn i leiligheten og smalt rett i gulvet. Derfor eier Borge kun 45 kroners glass fra Ikea!

Jeg forhåndsskrev et innlegg til dere i dag tidlig så det kommer snart!
Håper dere får en fin lørdagskveld. Nå er det girl’s night out for min del <3

27 kommentarer

Siste innlegg