Good food, good mood!

A glass of wine, and everything’s fine! Haha, skal si jeg er i siget denne morgenen. Jeg skulle egentlig ha oppdatert dere med denne alt for hyggelige middagsdaten i går, men da Cathrine og jeg mistet hele to busser, kom vi oss ikke hjem før nærmere halv tolv om kvelden. Jeg skjønner ikke hvordan det går an.. Ettersom det var en hel time til bussen gikk hjem da vi satte gode og mette på Lille Istanbul, bestemte vi oss for å vente på Frk. Larsen med et kaldt glass vin.. Vel, så er det ikke bare jeg som foretrekker å løpe til bussen, så da vi hadde fire minutter igjen satte vi i gang spurten… -Og som bestefar pleier å si.. Det kan ikke gå godt hver gang! Bussen kjørte rett forbi, og så var det bare å vente i enda en time. Hehehe, åååå <3 Busstilbudene i Kristiansand. Jaja, sånn går det når man aldri lærer.

Pyttsann! Vi kom oss hjem til slutt, og det var ikke i en taxi, Geir! Ser det ikke godt ut? Fy søren som vi kan kose oss. Det ble en middag i kjent Marthe og Cathrine stil.. Stivpyntet på en mandagskveld med vin, cava og tyrkisk Iskender kebab. Haha, jeg blir visst aldri lei…

Halv tolv tuslet vi inn døren i leiligheten til Cathrine og der fikk jeg servert enda et glass vin, frukt, og en liten mengde usunnheter. <3 Jeg tror ikke jeg kjenner noen som verter opp bedre enn denne jenta. Vi har kjent hverandre i årevis, men hver eneste gang jeg kommer på besøk skal hun likevel lage meg middag, servere vin eller proppe meg full av chips, sjokolade eller hjemmebakte boller.

Alle skulle hatt en slik venninne. <3 Hun er faktisk bare til å spise opp.
Håper dere fikk en fin mandagskveld selv! Flere som tok middagen ute?

9 kommentarer

Siste innlegg