Mine vårfavoritter – Jakker

Da var jeg på plass bak pc’en igjen! Timene forsvant litt fra meg i går, og plutselig sto jeg over denne frityrgryta som skulle vise seg å være livsfarlig! Ingen har noen sinne informert meg om at frityrolje brenner ved 180 grader, så det var vel bare flaks at jeg ikke satte hele huset i brann! Jeg hadde nemlig lest at oljen trengte lang tid for å bli varm og satte plata på 9 en hel time før jeg skulle ta den i bruk. Heldigvis kom Mr. D akkurat tidsnok til å redde leiligheten, og informere om dette som han mente var allmennkunnskap. Haha! Det skulle tatt seg ut om jeg kom ut fra badet til en brennende gryte, for da kan dere være sikre på at jeg hadde kastet en bøtte vann over hele komfyren. Jeg har nemlig heller aldri blitt informert om at brennende frityrolje eksploderer i kontakt med vann.. -Men det er kanskje også allmennkunnskap? Ler meg ihjel.. Jaja, vårruller ble det ihvertfall, og jeg koste meg glugg ihjel med denne smartere mannen!

Over til det dette innlegget egentlig skulle dreie seg om.. Mine vårfavoritter fra jakkesamlingen! Jeg hadde et “Mine kjolefavoritter” i fjor høst, og det falt så godt i smak at jeg fikk lyst til å dele mine jakkefavoritter med dere også. Denne vinteren har bare sust forbi! Tenk, nå er vi halvveis i januar, februar forsvinner alltid på et blunk, og så er vi i mars! Hallo, da er det jo blitt kjolesesong igjen! Hehe.. Ihvertfall nesten. Det må da være lov til å drømme om tropevarme i mars måned? Jeg kommer nok ihvertfall ikke til å vente veldig mye lengre med å ta disse deilige, lette jakkene i bruk. Den beige jakken som jeg holder på bildet under her har jeg jo bodd i siden i fjor vår!

Mitt nyeste innkjøp er denne blå vårjakken fra Gina Tricot. Jeg kjøpte den tidligere denne uken for 299 kroner! Forelsket meg fullstendig i fargen! De hadde den også i beige og sort, om dere skulle få lyst til å titte på samme selv. <3


Den hvite og den sorte er fra Bikbok, den blå fra Gina Tricot, og den beige fra Vero Moda

Ønsker dere alle en rikig fin helg! <3

32 kommentarer

Siste innlegg