10 funfacts – Kjenner du deg igjen?

1. Hver gang jeg pusser tennene, ligger hele tannkremen igjen i vasken. Jeg føler jeg beveger tannbørsten til alle verdens veier, pusser og pusser, men hver eneste gang jeg er ferdig må jeg vaske vasken for å slippe å måtte skrape av en klump stiv tannkrem dagen etter.

2. Jeg kunne aldri funnet på å rulle majonestuben pent og systematisk inn mot tubehodet. Jeg klemmer den flat, og får jeg ikke mer ut av den da så kaster jeg den. Akkurat som med tannkremtuben.

3. Jeg vil mye heller løpe til bussen enn å stå og vente på den i fire minutt. Jeg har sjeldent en dårlig dag og jeg er sjeldent i dårlig humør, men må jeg vente på bussen eller et annet transportmiddel ute i kulda, da er jeg ikke særlig fornøyd. Det må ha med at jeg H-A-T-E-R å fryse.

4. Jeg har en greie for sjenerte. Alle liker en sånn akkurat passe utadvendt kar som alltid har en morsom historie å komme med rundt middagsbordet.. Det gjør for all del jeg og, men han jeg husker aller best og snakker om i ettertid, er han sjenerte som ikke sa et ord, men som bare smilte, og lyste av godhet. Jeg får seriøst lyst til å klemme slike mennesker flate. <3

5. Min største frykt er flaggermus.. Jeg får fnatt! Etter at mammas katt fant en flaggermus på soverommet mitt for tre år siden, får jeg frysninger langt nedover ryggen hver gang jeg tenker på en. Det er ikke utseende på den flyvende musa, men lyden den lager! Den ekle, ekle, tikkende lyden som ikke kan sammenlignes med noe annet. Virkelig ufyselig.

6. Veslevoksne barn er alle tiders. Jeg forstår ikke hvorfor folk ikke liker små barn som tror de vet best? Det er vel mye bedre å ha ei lita jente som påpeker at det å ta en plastikkpose over hodet ikke er fornuftig, enn en pøbel av en guttunge som vil kvele noen i lek?

7. Jeg var verdens kjipeste russ. Jeg orket aldri tanken på å feste natt etter natt, sove i en bil og ha sex i skogen.. Jeg deltok på to russetreff, men la meg før midnatt.. Jeg tok 10 russeknuter og var dritlei den røde buksen allerede 1 mai. Kallenavnet mitt var barbieborge, og jeg levde lett opp til mitt navn.

8. Jeg elsker maneter. Kunne jeg hatt et gigantisk akvarium med brennmaneter i leiligheten så ville jeg ha hatt det. Jeg finner disse vesnene ordentlig fascinerende. Ikke de ufarlige vi har i langs stranden på Hamresanden, men de virkelig farlige som dreper med forbrenningen sin. Som “Sjøvepsen” som med ett stikk lammer et helt nervesystem. Javel, så er jeg kanskje litt rar! Noen liker biler, andre liker maneter.

9. Da jeg gikk i første klasse på videregående, havnet jeg på russens terrorliste under navnet “Ghetto fabulous”. Tøff som jeg var, gikk jeg bare rundt og gledet meg til å bli tatt, og da ei jente endelig tok til seg motet og kastet eplejuicen sin over meg, spurtet jeg etter henne mens jeg ropte “Ja, nå kan du angre!”. Hun løp helt til gymsalen og låste seg inn på jentedoen, og da hun ikke ville komme ut selv etter at jeg hadde kalt henne “pingle”, gikk jeg i stedet på rektors kontor og ga jenta en anmerkning.

10. Jeg banket guttene på barneskolen. Jeg var klassens minste, og kanskje mest uskyldige, men jeg var sterkere enn de fleste og lot meg ikke bli tråkket på. Jeg husker det var spesielt èn gutt som ikke ville la jentene få være med på fotball, og han fikk jammen gjennomgå. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg plent skulle være med engang. Jeg hatet jo fotball! Det var vel bare en prinsippsak som jeg hadde lyst til å ta meg av med litt kloring, slossing og riving av hår.

Herregud, det høres jo ut som jeg har vært verdens største pøbel!
Jeg var ikke det altså. Jeg har bare vært flink til å passe på meg selv. Heh!

36 kommentarer

Siste innlegg