Den aller første gangen..

Første sms-tabbe…
Jeg var forelsket i en gutt på barneskolen og skulle sende “glad i deg” melding til ham før jeg la meg om kvelden.. Uheldigvis for meg sendte jeg til en helt annen gutt i klassen, og nøyaktig samtidig som jeg fikk sendt “JEG SENDTE FEIL!”, fikk jeg svar…. “Jeg er glad i deg også<3”. Åh…

Første gang jeg ble dumpet…
Var selvsagt på sms. Jeg husker denne dagen som den var i går! Læreren ga meg skylden for et eller annet jeg ikke skulle ha skylden for, og skjelte meg ut foran hele klassen. Dette syntes lille, uskyldige Marthe var så urettferdig at jeg begynte å gråte. Jeg gikk sikkert i fjerde klasse og min daværende kjæreste (og klassekamerat) må ha blitt fryktelig pinlig berørt, for så fort skoledagen tok slutt fikk jeg en tekstmelding hvor det sto “Jeg gjør det slutt”. Hehe! Ingen vits i å gå rundt grøten liksom! Tror jeg har hatt lykkeligere dager..

Første gang jeg farget håret…
Valgte jeg å kun farge tuppene. Jeg var på dette tidspunkt naturlig blond, men nederst i lengden hadde jeg tre centimeter sortfarget hår. Slik gikk jeg gjennom hele det første året på ungdomsskolen og utrolig nok ble jeg aldri mobbet.Min første ordentlige fyll..

Hadde jeg med tre gode venninner. Vi hadde fått noen til å kjøpe rusbrus til oss og ettersom vi ikke var mer enn 15 år, kunne vi ikke annet enn å drikke oss fulle mens vi satte hjemme og sang singstar. Jeg ante ikke hvor mye kroppen tålte og gikk selvsagt på en kjempesmell. Jeg husker ikke all verdens, men jeg husker at jeg akkurat rakk å kaste opp i sofaen før jeg ble bært inn på soverommet og kledd av for natten. <3 Det var tider det.

Min første tur på byen…
Endte ikke helt som planlagt. Jeg var nemlig bare 17 år gammel! Alle venninnene var født tidlig på året og hadde fylt 18 år for flere uker siden. Vi hadde hatt det kjempegøy på vors og nektet å skilles.. SÅ da bestemte venninnen og jeg oss for at jeg skulle låne bankkortet hennes og snike meg inn på byens utested. Vel, jeg kom til døra, husket  såvidt “mitt eget” personnummer og ante ikke hvilken bank jeg hadde. Det tok ikke mer enn seksti sekund før jeg satte med vaktene på bakrommet. Her fikk jeg beskjed om at saken ville bli anmeldt, og at jeg aldri måtte finne på noe lignende igjen. De tre neste månedene hentet jeg posten for mamma i redsel for at hun skulle finne politibrevet først. Heldigvis kom det aldri da det hele bare var en trussel. Foråsidetsånn, jeg ble skremt!

Min første utenlandsreise alene..
Var til Zimbabwe! Herregud, skal man først fly alene så får man gjøre det ordentlig. Jeg fløy fra Kristiansand til Oslo, til Paris, og så til Johannesburg.. Så sjekket jeg inn på et hotell her for natten, for så å fly videre til Zimbabwe morgenen etter. Dette gikk til bestemors store overraskelse aldeles utmerket! Bønnene ble antagelig hørt, og vaktenglene sendt..

Min første G streng…
Arvet jeg av storesøsteren til en venninne.. Ja, jeg arvet en brukt truse. -MEN jeg turte selvfølgelig ikke å bruke den før jeg hadde spurt mamma om lov, så jeg skrev en lapp da! “Kan jeg få lov til å bruke string truse? Ring rundt, JA eller NEI”. Lappen la jeg på stuegulvet før jeg spurtet inn på rommet og gjemte meg oppå et skap. Jeg har sjelden opplevd slik en glede som da lappen kom i retur med en ring rundt JA.

Første gang jeg ble tatt med alkohol…
Var da jeg etter en skoledag ble møtt med en lapp fra mamma på soverommet: “Jeg fant ciderne dine bak gardinene i vinduskarmen. Satte dem i kjøleskapet så de ikke blir dårlige”.Håper dere liker disse innleggene med de smågale historiene mine <3
Mitt forrige “den aller første gangen” innlegg kan dere lese HER

71 kommentarer

Siste innlegg