Getting all dolled up..

Marthe gjør det igjen… Klokken 01.00 i natt fikk jeg for meg at jeg skulle ta meg en løpetur på tredemølla for å forberede meg til dagens PT time. Fire kilometer og 180 situps senere sto jeg i dusjen. Sengen fant jeg ikke veien til før nærmere tre, og morgenalarmen sto selvsagt på 08.00. Etter fem timers søvn sto jeg opp igjen, hoppet nok en gang i treningstøyet, spiste en alt for sunn frokost og busset til crossfitgarasjen hvor Magnus var sporløst forsvunnet. 30 minutt sto jeg utenfor garasjedøra som en annen ispinne uten strøm på mobilen.. SÅ gikk det opp for meg at det var torsdag vi hadde en avtale. GREAT! Hahaha. Herregud for ei vimse.

Jaja, så var det bare å dra hjem igjen, ta flere situps på stuegulvet, og glede seg til morgendagen. Kristinemor kom som en hyggelig erstatning på besøk med hunden og hjalp meg med noen bloggbilder før vi dro ut på tur i skogen. Det har jo vært så fint vær i dag!

Litt “behind the scenes”… Viktig å i siste liten gå over gulvet med tørkepapir for å få bort det som måtte være av støv. Thio er selvsagt til stor hjelp på sortering av brødsmuler og hybelkaniner.. Ah, som jeg gleder meg til å passe denne gullklumpen igjen.

Over til gårsdagens neglbesøk! Her ser dere Anita i full konsentrasjon. Fy søren, hun er faktisk helt syk på disse gelèneglene. Jeg blir så fascinert over hvor kjapt og likevel konsentrert hun jobber, at jeg bare sitter og filmer henne til alle og enhver på snaplista mi. Haha, er det ikke interessant å få videosnutter av neglfiling da? Dere skulle nok alle ha vært velsignet med mine snaps.. <3

Jeg klarte ikke å få et eneste nærbilde av fingrene mine i fokus, men designet jeg gikk for var altså det øverste helt til venstre i “NAILS” innlegget mitt. Syntes det var så rent og pent. -Men kjenenr jeg meg selv rett så går det nok ikke mange dagene før jeg har lakket over med en ny farge! Hihi, det er det som er så fint med disse gelèneglene. Man kan legge på nye farger hundre ganger om man vil. Gelèen blir slett ikke ødelagt av litt neglelakk-fjerner! <3 Skulle dere ha lyst til å bestille time hos Anita for enten neglforlengelse eller bare forsterkning, så kan jeg nok en gang informere om at hun holder til i Gyldenløvsgate 3, på hudpleiesalongen Auds Minste!

Ring 38024700 for bestilling! <3 Nå får jeg se og starte på neste post.
 
   Behandlingen er sponset

19 kommentarer

Siste innlegg